Dan Petrescu CFR Cluj George Tucudean Superliga

"Situatia ma depaseste, la antrenamente nu a avut nicio problema" Ipoteza-soc lansata de Dan Petrescu in cazul retragerii lui Tucudean

George Tucudean a anuntat ca se retrage temporar din fotbal din cauza problemelor de sanatate. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Septembrie 2019, 09:23
Data actualizarii: Miercuri 11 Septembrie 2019, 09:27

Dan Petrescu vine cu noi detalii despre starea fotbalistului de la CFR Cluj si spune ca acestra nu va mai juca sigur in acest an. 

Mai mult, antrenorul campioanei a avut o declaratie curioasa in privinta lui Tucudean, despre care se stie ca are probleme medicale grave la inima. Atacantul a suferit o interventie chirurgicala in primavara acestui an. 

"Clar nu mai joaca anul acesta. El a anuntat ca se retrage momentan. E o problema personala care ma depaseste. Vreau sa joace fotbal, eu l-am cumparat. Daca el crede ca are nevoie de pauza, atunci e o problema pentru noi. La antrenamente dadea niste goluri... Ramaneam socat. Am antrenat si eu niste jucatori. Nicio problema nu a avut la antrenamente", a declarat Dan Petrescu la DigiSport.

George Tuducean s-a operat in primavara acestui an la Viena pentru problemele la inima pe care le are. Atacantul a incercat revenirea pe teren, insa a anuntat ulterior ca va lua o pauza profesionala pentru a-si reveni complet. 

Modifică setările cookies