Daniel Pancu CFR Cluj Facundo Ferreyra Superliga

Campionii, lăudați pentru ultima mutare: „Nu va fi ca în cazul lui Baptista”

CFR Cluj este în negocieri avansate cu Facundo Ferreyra.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 21:59
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 23:29

Este vorba despre un atacant argentinian care și-a făcut un nume în Europa, după ce a evoluat cu succes la Șahtior Donețk. Mai puțin reușite au fost experiențele de la Newcastle United, Benfica Lisabona, Espanyol sau Celta Vigo, dar vârful în vârstă de 30 de ani continuă să aibă o cotă bună pe site-urile de specialitate, de 2 milioane de euro.

În 2013, când Facundo Ferreyra s-a transferat de la Velez Sarsfield la Șahtior Donețk, gruparea din Ucraina a plătit 7 milioane de euro pe el. Mircea Lucescu, pe atunci antrenorul ”minerilor”, a insistat pentru mutare, și argentinianul și-a arătat calitățile de golgheter, înscriind de 60 de ori în cele 115 meciuri jucate pentru Șahtior.

Ar fi al treilea atacant transferat de campioana CFR Cluj în ultimele zile, după sârbul Dusan Celar și jucătorul din Mali, Hadi Sacko, în condițiile în care antrenorul Dan Petrescu s-a plâns recent de lipsa de opțiuni în ofensivă.

Daniel Panu laudă noul transfer al CFR-ului, declarând că faptul că Mircea Lucescu a avut încredere în el este o garanție a calității fotbalistului.

"Faptul că Mircea Lucescu l-a adus în Ucraina reprezintă o garanție că este un jucător foarte bun. Nu va fi ca în cazul lui Baptista, care a fost adus ca un trofeu, ci dacă va veni, va juca fotbal. Un jucător foarte, foarte bun. Nu cred că a mai venit un jucător de asemenea valoarea în România. Aici vine să joace fotbal, e clar", a transmis Pancu, conform digisport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies