Dinamo Mircea Rednic Vasile Miriuta vestiar Dinamo Fotbal intern

E haos la Dinamo, dar un singur om poate deveni jupânul vestiarului. Miriuță are toate răspunsurile 

Degringolada la Dinamo continuă. Elevii lui Sorin Colceag au suferit a șaptea înfrângere consecutivă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 18:55
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 19:07

Dinamo se află pe locul 15 în clasamentul Ligii 1, din 16 formații, iar eșecul cu Universitatea Craiova, 0-5 în deplasare, în partida din etapa a 10-a, a adâncit criza la formația condusă în prezent de interimarul Sorin Colceag. 

Conducerea a anunțat că formația va fi preluată în curând de Mircea Rednic, însă "Puriul", care se va afla pentru a cincea oară pe banca roș-albilor, va avea o misiune delicată. Fotbaliștii transferați după ridicarea interdicției de a aduce jucători nu au schimbat fața echipei, iar viitorul formației pare incert și din cauza situației financiare.

  • Vasile Miriuță

Vasile Miriuță, acum director tehnic la CS Minaur Baia Mare, a fost a treia opțiune pe lista dinamoviștilor, după Cristiano Bergodi și Mircea Rednic. Fostul tehnician de la CFR, Ceahlăul sau Dinamo susține că Mircea Rednic deține capacitatea de a o salva pe Dinamo de la retrogradare. 

”O mare parte din vină o au spaniolii la dezastrul asta. Să nu mai vorbim de ei, ci de ce se întâmplă acum cu Dinamo. Am urmărit meciul cu fiul meu și mi-a spus că nu prinde a doua repriză. Ce am văzut ieri e indiciplină totală. Dudea se certa cu Matei în propria jumătate, iar faza era în cealaltă parte. Ceva trebuie să se întâmple cât mai repede. Dacă știu jucătorii că au un șef în vestiar va fi altceva.

Altă soluție nu există. Jucători români buni sunt cam greu de luat acum. Nu îmi place, nu cred că e unitate acolo. Unii îl vor pe Danciu (n.r.: - Ionel Dănciulescu), alții pe Miriuță, alții pe Helmut, dau un exemplu.. Nu se poate. Eu îl cunosc pe Iuliu Mureșan. Am lucrat patru ani cu dânsul. Dacă va fi lăsat să aducă jucători străini, se vor salva.

Nu știu dacă Mureșan e supărat sau rătăcit. Eu cred că Rednic va redresa corabia. Dacă nu va avea un cuvânt de spus înseamnă că e o problemă”, a spus Vasile Miriuță, potrivit digisport.ro.

Modifică setările cookies