Andone, dezlantuit: "Campionatul asta e JALNIC! Va fi si mai jalnic daca nu aducem arbitri straini! Sa faca echipa arbitrii "mari" ai Romaniei sa joace in locul nostru!"

Andone, dezlantuit: "Campionatul asta e JALNIC! Va fi si mai jalnic daca nu aducem arbitri straini! Sa faca echipa arbitrii "mari" ai Romaniei sa joace in locul nostru!"

BOTOSANI 2-1 DINAMO | Ioan Andone acuza ca a fost viciere de rezultat la Botosnai, dupa ce Dinamo a pierdut in urma unui penalty controversat.

Palic a fost eliminat la o faza la care Elek e acuzat ca a simulat in careu. Botosani a batut cu 2-1, iar Andone acuza ca arbitrul Rusandu le-a distrus meciul.

Andone sustine ca de 5 meciuri Dinamo este dezavantajata de arbitri.

"Sunt dezamagit si nemultumit, nu trebuia sa pierdem. Daca nu era decizia arbitrului sa dai si penalty si rosu e prea de tot. Sunt 5 meciuri consecutive cu greseli grave impotriva noastra."

"Campionatul asta e jalnic si va fi mai jalnic daca nu aduc arbitri straini. Acesti arbitri nu au ce cauta. Toate arbitrajele au fost impotriva noastra. Asa nu poti juca fotbal. Meritam sa fim mult mai in fata, nu pe locul pe care suntem"

"Sa faca arbitrii astia mari echipa sa joace ei la Botosani. Sa joace Tudor, Rusandu, care ar fi bun ca banda dreapta. Si la primul gol a gresit"

"E viciere de rezultat, o spune toata lumea. Cand joci bine, faci schimbari de atac si el imi da rosu si penalty care nu e. Mai mare viciere nu e. Palic nici nu l-a atins pe Elek, jucatorul de la Botosani a simulat"

"In seara asta am inceput prost jocul, ne-au dominat la inceput, au fost agresivi", a declarat Andone la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Fără vaccinare nu putem ieşi din pandemie. Gradual se vor ridica măsurile
BRAT
Modifică setările cookies