"Eu am simtit un picior in spate si am cazut imediat!" Ce spune Elek despre penaltyul controversat primit de Botosani cu Dinamo

"Eu am simtit un picior in spate si am cazut imediat!" Ce spune Elek despre penaltyul controversat primit de Botosani cu Dinamo

BOTOSANI 2-1 DINAMO | Dinamo are o singura victorie in 7 meciuri de Liga I.

Final cu scandal la Botosani, unde Dinamo a fost invinsa cu un penalty controversat. Elek, jucatorul faultat in careu Palic, eliminat dupa acea faza, a declarat la finalul partidei.

"Eu am simtit un picior in spate si am cazut imediat. E normal ca orice infractiune in careu sa fie sanctionata. Eu zic ca am meritat victoria."

"Dinamo e o echipa buna, are jucatori la nationala, dar eu sunt fericit ca am castigat acest meci. E o senzatie frumoasa pe 3 in Liga I, sunt foarte bucuros", a spus Elek la finalul meciului.

"Ma asteptam sa fie o partida echilibrata, ma bucur ca astazi am aratat iar bine. In prima repriza am dominat categoric. In a doua repriza s-a mai echilibrat, am primit un gol stupid, numai noi puteam sa luam gol la un corner batut pe jos.

Din pacate nu am mai putut mentine acelasi ritm in a doua repriza, am primit gol repede si ne-am debusolat putin. Dinamo nu a avut o partida reusita, imi pare rau sa le-o spun.

Nu am comentat niciodata arbitrajul, nu am facut-o nici cand as fi avut ceva de comentat" a spus Leo Grozavu la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies