Gigi Becali FCSB stadion fcsb Superliga

EXCLUSIV Camp Nou pentru FCSB! Gigi Becali face anunțul anului: ”Mi-a venit în cap să fac un stadion de 100.000 de locuri!”

Gigi Becali are planuri mari pentru FCSB! Omul de afaceri a anunțat în ce condiții e gata să construiască un stadion pentru echipa sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 10:49
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 11:11

Becali crede că Arena Națională va deveni neîncăpătoare dacă FCSB se va califica în grupele Ligii Campionilor. Patronul vicecampioanei e gata să construiască un nouă arenă pentru echipa sa, dar doar în cazul în care FCSB va ajunge în grupele celei mai importante competiții intercluburi din Europa.

Gigi Becali: ”Mi-a venit în cap să fac stadion de 100.000 de goluri!”

"Știi ce mi-a venit în cap când am auzit? Domnule, să mă calific în grupe în Champions League și să fac stadion de 100.000 de locuri. La FCSB nu se mai poate cu 50.000. La Liga Campionilor vin 400.000 de oameni.

Am unde să-l construiesc. Doar dacă ne calificăm în grupele Ligii, să luăm 40-50 de milioane de acolo”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport

FCSB dispută meciurile de pe teren propriu pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională, care are o capacitate de 55.000 de locuri. Cu una dintre peluze închisă de UEFA, vicecampioana a avut o asistență impresionantă la meciul cu Dunajska Streda din Conference League, de unde și entuziasmul patronului de la FCSB.

Echipele care reușesc să ajungă în grupele Champions League au asigurată o sumă uriașă din partea UEFA: 15,6 milioane de euro, bani la care se mai adaugă și prime consistente pentru victorii sau rezultate de egalitate.

Evident, este greu de crezut că Gigi Becali va construi un stadion de 100.000 de locuri. Ar fi cel mai mare din Europa pentru o echipă de fotbal. 

În prezent, arena de fotbal cu cea mai mare capacitate din Europa este Camp Nou, stadionul Barcelonei, cu 99,354 de locuri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies