Cadu nu vrea sa plece de la CFR: "Sunt mandru de ce am realizat aici, am spart monopolul echipelor din Bucuresti!"

Autor: Sport.ro
Luni 13 Ianuarie 2014, 14:58

	Cadu nu vrea sa plece de la CFR: "Sunt mandru de ce am realizat aici, am spart monopolul echipelor din Bucuresti!"

► Marti 21:45, Fulham – Norwich si miercuri 22:10, City – Blackburn! IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro: FA CUP. Religia Fotbal!

Ricardo Cadu anunta ca nu va pleca de la CFR, desi conducerea clubului din Cluj vrea reconstructia lotului pana la vara. 

"Voi pleca de la CFR in momentul in care conducerea va dori acest lucru. Nu m-au anuntat nimic. Sunt jucatorul celor de la CFR, raman aici, sa-mi fac treaba, nu vreau sa plec. Chiar in fac planuri pentru 2014, sa fie peste 2013", a declarat Cadu in Gazeta Sporturilor. 

Portughezul spune ca e mandru de performantele sale si de faptul ca a dat startul cu CFR la revolutia provinciei impotriva echipelor din Bucurest. 

"S-au schimbat multe de cand sunt eu aici. Cand am venit eu aici, echipele din provincie nu contau in lupta pentru titlu. Existau doar Steaua, Dinamo, Rapid. Ei bine, noi, CFR, dupa 19 ani, am spart acest monopol, iar echipele din provincie au inceput sa castige titlul. Repet, CFR a dat startul si uitati-va ca din ultimele 6 titluri, doar unul a ajuns in Bucuresti", a mai spus Cadu. 

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies