Mihai Costea nu poate sa plece de la Steaua! OFERTA de ultima ora din Liga I: "A fost de acord cu oferta noastra"

Autor: Sport.ro
Luni 13 Ianuarie 2014, 14:10

	Mihai Costea nu poate sa plece de la Steaua! OFERTA de ultima ora din Liga I: "A fost de acord cu oferta noastra"

► AZI se rup mainile in direct! Liga Greilor, ora 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro

Mihai Costea a fost pus pe lista neagra de catre Laurentiu Reghecampf, insa el nu poate fi vandut. Din cauza dezafilierii Universitatii Craiova, Steaua nu-l poate vinde fara acordul fostei sale echipe. Transferul sau depinde acum de Adrian Mititelu.

"Cu Mihai Costea am decis ceva, dar este o problema mai complicata, cu Craiova. Din punctul meu de vedere n-ar trebui, dar asta este situatia. Este prizonierul acestei situatii. Da, nu se poate misca. Si-ar dori si el sa joace fotbal. Cand pleaca un jucator, pleaca la mai bine, si-ar dori si el sa joace", a spus Victor Becali la Digisport.

Jerry Gane il vrea cu orice pret la Corona
"Am vorbit cu Mihai in cursul zilei de simbata, iar el mi-a zis ca este de acord cu propunerea mea. Insa, m-a rugat sa il mai las citeva zile deoarece trebuie sa vorbeasca cu impresarul lui sa vada cum poate sa obtina acordul de transfer, deoarece in ecuatia respectiva se pare ca trebuie sa intre chiar si Adrian Mititelu", a anuntat antrenorul Coronei, Jerry Gane, pentru Fanatik.

"Eu i-am spus lui Mihai ca oficialii echipei mele il pot transfera pina in vara doar sub forma de imprumut, iar Mihai ne-a spus ca este de acord, deoarece pina la sfirsitul campionatului salariul va trece pe planul doi. Mi-a spus ca important pentru el este sa joace din nou meci de meci, deoarece stie ca aceasta posibilitate i-am dat-o si lui Florin Costea pe vremea in care antrenamen la Severin", a continuat acesta.

România, pe locul 2 în Europa la procentul de persoane vaccinate cu două doze
BRAT

Modifică setările cookies