Gheorghe Constantin si-a dat demisia! DNA ii perchezitioneaza apartamentul!

Autor: Sport.ro
Miercuri 15 Aprilie 2009, 11:03
Gheorghe Constantin si-a dat demisia! DNA ii perchezitioneaza apartamentul!

Gheorghe Constantin nu mai este seful arbitrilor! Marcel Lica va indeplini functia de presedinte CCA pana la alegerea unui nou conducator. Perchezitie la un imobil inchiriat de Gheorghe Constantin din cartierul Pantelimon! "Este posibil ca maine sa se puna in discutie problema demiterii lui presedintelui CCA", spune Lupescu!

MIERCURI: 11:49!Ofiterii anticoruptie si politistii judiciari ai DNA implicati in ancheta in care este arestat Cornel Penescu perchezitioneaza, miercuri, un apartament din cartierul bucurestean Pantelimon inchiriat pe numele lui Gheorghe Constantin, presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

La ora difuzarii acestei stiri, anchetatorii perchezitioneaza apartamentul lui Gheorghe Constantin, cautand noi probe in ancheta, potrivit unor surse judiciare.

Instanta Tribunalului Arges a hotarat, marti, arestarea preventiva pentru 29 de zile, a finantatorului clubului de fotbal FC Arges, Cornel Penescu, a presedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a lui Liviu Facaleata, director general al PIC, si a lui Cristian Libertatu, fost director al OJPC Arges.

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat, agentiei MEDIAFAX, ca in sedinta Comitetului Executiv, programata, joi, la Casa Fotbalului, este posibil sa se puna in discutie demiterea presedintelui CCA, Gheorghe Constantin, arestat preventiv pentru 29 de zile.

"Comitetul Executiv are in atributii componenta tuturor comisiilor, inclusiv a Comisiei Centrale a Arbitrilor. Asa ca este posibil ca maine sa se puna in discutie problema demiterii lui presedintelui CCA", a spus, miercuri, Lupescu.

Oficialul Federatiei Romane de Fotbal a mentionat ca nu are informatii conform carora Gheorghe Constantin si-a inaintat demisia din functia de presedinte al CCA.
De asemenea, directorul general al CCA, Dan Petrescu, a afirmat ca la sediul comisiei nu exista o demisie a presedintelui Gheorghe Constantin.

"Nu cunosc de nicio demisie a domnului Constantin. Acum aud prima oara de asa ceva, la noi la CCA nu a ajuns nicio demisie. Nici nu stiu daca este posibil, pentru ca nu avem cum sa luam legatura cu dansul si nici dansul cu noi. Nu are nimeni voie sa vorbeasca cu dansul. A fost sotia acolo si nu au lasat-o sa il vada, asa ca va dati seama. In Comitetul Executiv de maine s-ar putea sa se puna problema demiterii lui. Dar ca sa vedem daca este asa trebuie sa asteptam pana maine", a explicat directorul general al CCA.

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a demisionat astazi din functie, ca urmare a scandalului de coruptie din Liga 1 in urma caruia acesta a fost arestat, alaturi de patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, anunta Realitatea TV
 
Dupa Gigi Becali si Penescu, Gheorghe Constantin, seful arbitrilor, a fost retinut de DNA pentru luare de mita si a decis sa-si dea demisia!

Biroul Electoral Sector 5 a decis că voturile vor fi renumărate
BRAT