NEWS ALERT Ovidiu Burcă, OUT de la Dinamo. Comunicatul oficial: "Mult succes în carieră!"

Ovidiu Burca comunicat oficial demisie Dinamo Superliga Rezultatele lui Dinamo sub conducerea lui Ovidiu Burcă nu sunt încă cele dorite de fani și de acționarul Eugen Voicu / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 15:33
Data actualizarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 16:11

Dinamo se află pe penultimul loc în ierarhia Superligii. 

Ovidiu Burcă nu mai e de azi antrenorul echipei Dinamo. Clubul din Ștefan cel Mare a anunțat despărțirea în urmă cu câteva minute printr-un comunicat în care i se mulțumește tehnicianului în vârstă de 43 de ani. 

Ovidiu Burcă, OUT de la Dinamo. Comunicat oficial 

"OFICIAL. MULȚUMIM, OVIDIU BURCĂ!

  • Rezultatele lui Dinamo sub conducerea lui Ovidiu Burcă nu sunt încă cele dorite de fani și de acționarul Eugen Voicu / Foto - Gabriel Chirea

Clubul Dinamo 1948 București anunță, în mod oficial, încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă.

Ovidiu a început cariera la Dinamo pe 21 iulie 2022, la începutul unui sezon în care nu mulți antrenori s-ar fi responsabilizat cu o asemenea misiune. Într-o situație în care mulți prognozau falimentul, Ovidiu și-a asumat o responsabilitate mai mare decât cea de simplu antrenor: de a se asigura că un simbol românesc nu moare, că va avea continuitate. Și ce poveste am avut împreună!

La finalul unui sezon în care toate resursele au fost limitate, strictul necesar la Dinamo lipsea în multe momente, ne-am întors în Superligă, acolo unde ne este locul, alături de Ovidiu Burcă, ''nebunul'' a cărui speranță nu s-a năruit nicicând, deși realitatea ne  dădea multe semne că ar fi trebuit să se năruie.

Pentru că ne-a făcut să credem în Dinamo și pentru etica de muncă ireproșabilă, îi mulțumim lui Ovidiu Burcă. Drumurile noastre se despart, însă nimeni nu ne va putea lua vreodată momentele trăite la promovarea în primul eșalon. Ele își au locul de cinste în istoria clubului pe care dorim să îl reconstruim la nivelul zilelor de glorie apuse.

În cadrul zilei de mâine, o conferință de presă va fi organizată la Baza de Pregătire Săftica, prin care Ovidiu va aprofunda în fața publicului larg și a jurnaliștilor această decizie. Vom reveni cu detalii în curând.

Mult succes în carieră, Ovidiu Burcă!"

Standings provided by Sofascore

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!