"Ca e Dinamo, Chiajna, Petrolul, Astra, toate sunt derby-uri!" Promisiunea lui Sanmartean inainte de cel mai important meci al sau la Steaua

"Ca e Dinamo, Chiajna, Petrolul, Astra, toate sunt derby-uri!" Promisiunea lui Sanmartean inainte de cel mai important meci al sau la Steaua

►Bourceanu, scoate topoarele: TE VEZi cu Pirlo si Buffon! Trabzonspor - Juventus, joi 22:00, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro!

Lucian Sanmartean se pregateste pentru primul sau Steaua - Dinamo. Inainte de meci, mijlocasul Stelei le promite fanilor ca se va ridica la inaltimea asteptarilor:

"Fiind un jucator nou, pentru mine orice meci e ca un derby. Trebuie sa ma ridic la inaltimea asteptarilor. Ca e Chiajna, ca e Dinamo, Petrolul sau Astra, pentru mine toate sunt derby-uri."

"E un meci de orgoliu pentru cei de la Steaua si Dinamo, e si derby-ul campionatului nostru. Va fi un mare interes si multa lume implicata in acest derby. De-abia astept sa vina jocul."

"Cred ca e terenul care convine cel mai mult echipei, unde fanii sunt extraordinari, unde sunt aproape de jucatori. Iar rezultatele cred ca vor tine echipa aici, pentru ca e terenul pe care s-au facut cele mai mari performante si cred ca Steaua merita sa aiba fani multi la fiecare joc.", a declarat Sanmartean la DolceSport.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mihăilă: INSP a estimat că la mijlocul lui septembrie vom avea peste 1.600 de cazuri pe zi
BRAT
Modifică setările cookies