Liga 2

Fanii Stelei nu vor să se mai prezinte la meciuri! Ce i-a nemulțumit

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a anunțat, joi, noi restricții în București, unde incidența cazurilor de COVID-19 este mai mare de 6 la mie.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 17:08
Data actualizarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 17:11

Printre restricții se numără și accesul fanilor pe stadioane. Arenele pot fi ocupate la 50% din capacitate, iar pe stadion pot intra doar suporterii vaccinați sau cei care dovedesc că au trecut prin boală.

Astfel, pe stadion nu vor mai avea acces cei care prezintă rezultatul negativ al unui test COVID-19, spre nemulțumirea fanior de la Steaua. Aceștia nu vor să se mai prezinte la meciurile echipei favorite.

"Peluza SUD Steaua nu se prezintă la meciurile la care accesul se face exclusiv pe bază de vaccinare. Unitatea este unul din principiile ce au stat la baza acestei peluze, principiu la care nu vom renunța și în numele căruia cerem și celor ce vin alături de noi să îl respecte și să întărească decizia Peluzei, sperând totodată că această situație va dura cât mai puțin.

Peluza Sud Steaua boicotează meciurile echipei favorite

În ultimul an și jumătate de pandemie, ne-am adaptat în ciuda condițiilor austere și am făcut tot ce am putut să ne susținem culorile. Câtă vreme intrarea la meci a presupus testarea și intrarea celor negativi, ne-am putut continua idealurile.

Acum, însă, ne vedem nevoiți să strângem rândurile. Amintim că, la nivel european, certificatul verde se poate emite și prin testare sau prin trecere prin boală - astfel se poate călători și este permis accesul la majoritatea evenimentelor de pe continentul nostru.

Totuși, în cazul meciurilor de fotbal din România, acest lucru a fost redus la accesul exclusiv pe bază de vaccinare, ceea ce ne pune în dificultate la nivel de entitate. Nu vrem lupte politice, nu vrem să fim un pion în răfuieli și dezbateri. Cei care vor dori să susțină STEAUA, în această situație, o pot face cumpărând bilete în celelalte sectoare ale stadionului și asistând la meciuri de acolo.

Milităm pentru testare masivă, pentru respectarea regulilor și vrem să fim lăsați să ne desfășurăm, pentru că FĂRĂ NOI, FOTBALUL NU ARE CULOARE", se arată în comunicatul Peluzei Sud Steaua.

Steaua este pe locul cinci în Liga 2, cu 17 puncte după opt etape. ”Militarii” nu au drept de promovare în acest sezon, din cauza formei de organizare.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies