Budescu a numit trei jucători din Liga 1 care îl impresionează: "Nu trebuie să lipsească din echipa națională!"

Constantin Budescu Darius Olaru FCSB Jovan Markovic Octavian Popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 20:50
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 20:46

Constantin Budescu (33 de ani), mijlocașul celor de la Petrolul Ploiești, a vorbit despre jucătorii tineri din Liga 1 care îl impresionează și a oferit trei nume.

Poreclit "Artistul", Budescu a impresionat de-a lungul carierei publicul cu tehnica sa, iar acum și-a îndreptat atenția către noua generație și a numit trei fotbaliști din Liga 1 care îl impresionează: Jovan Markovic (Universitatea Craiova), Darius Olaru și Octavian Popescu (FCSB).

Constantin Budescu, impresionat de Markovic, Olaru și Octavian Popescu

Despre ultimii doi, pe care i-a avut și colegi la FCSB, Budescu spune că nu ar trebui să lipsească din naționala României.

"Markovic îmi place foarte mult. Nu știu de ce toată lumea l-a zăpăcit că ba e gras, ba nu e gras. Așa e construcția lui. Trebuie să îl lăsăm... ați văzut, a marcat un gol superb, chiar l-am revăzut. 

Îl avem pe Olaru la FCSB, care îmi place foarte mult și n-ar trebui să lipseasă din echipa națională. Mai sunt... Tavi Popescu, la fel.

Sunt jucători tineri care trebuie să prindă încredere, să li se dea încredere, să joace și să ajute echipa națională", a spus Constantin Budescu, la Digisport.

Jovan Markovic: "Am 200 de grame în plus. Sunt ca Ronaldo brazilianul!"

Criticat adesea pentru că nu ar avea grijă de corpul său și ar evolua constant cu mai multe kilograme în plus, Markovic spune că ignoră toți contestatarii, nu citește presa și își dorește să joace din nou la naționala României de seniori.

"Da, am 200 de grame în plus. Da, serios! Lumea poate să mă critice non-stop, pe mine nu mă mai interesează. Dacă mă afectau criticile, mă lăsam demult.

(n.r - Și Ronaldo brazilianul era așa) Și era cel mai bun, nu? Așa sunt și eu (n.r - zâmbește). Eu mă simt foarte bine, tot timpul m-am simțit bine. Dacă mă critică, asta e, e treaba lor.

Anul ăsta îmi propun să joc cât mai mult, să marchez cât mai mult, să câștigăm cât mai multe meciuri. La națională, dacă decide Mister, dacă i-am convins, sper să mă ia.

Pentru mine n-a fost o perioadă grea. Eu sunt liniștit tot timpul. Nu te gândești, nu citești presa, te antrenezi și îți vezi de treabă. Nu mă gândesc la transfer, vreau să iau un trofeu cu Universitatea, iar când va veni momentul voi pleca", a spus Jovan Markovic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!