Echipa Nationala Darius Olaru edward iordanescu Grecia Octavian Popescu Nationala

VIDEO Ce a spus selecționerul Iordănescu despre Octavian Popescu și absența lui Olaru. România - Grecia este LIVE pe PRO X și VOYO vineri, de la ora 20:15

Antrenorul naționalei a susținut conferința de presă dinaintea debutului său la prima reprezentativă.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Martie 2022, 15:03
Data actualizarii: Joi 24 Martie 2022, 15:05

Selecționerul Edward Iordănescu a comentat situația lui Octavian Popescu și absența lui Darius Olaru din lotul ”tricolorilor” într-o conferință de presă dinaintea meciului amical de vineri, cu Grecia, transmis live de PRO X și VOYO de la ora 20:15.

“Eu mă gândeam la mai mult pentru Tavi Popescu, dacă el vrea doar zece minute mai reducem. Ştiu ce potenţial are, am lucrat cu el, e un jucător de valoare, mai sunt şi alţii în Liga 1, trebuie şi ei să aibă continuitate.

La fel cum e şi cazul lui Radu Drăguşin, cu mult potenţial. Depinde foarte mult de ei dacă vor confirma”, a spus Iordănescu junior.

Iordănescu: ”Credeți că cineva îl știe mai bine ca mine pe Olaru?”

Selecționerul a comentat și absența lui Darius Olaru:

”Credeți că cineva îl știe mai bine ca mine pe Olaru? Știu valoarea și potențialul lui. Poate da foarte mult și poate crește. Nu e la 60% din potențial.

E în atenția mea, dar trebuie să analizăm ultima perioadă. A fost accidentat, a avut COVID și nu a mai fost în aceeași formă. A revenit bine în ultimele două etape.

Știe că e în atenția noastră. Doar de el depinde dacă-l vedem la națională”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!