TUCUDEAN REFUZA MUNTELE DE BANI al chinezilor! Anuntul momentului: ce decizie a luat dupa oferta uriasa de la Dan Petrescu
Joi 12 Iulie 2018, 19:37

TUCUDEAN REFUZA MUNTELE DE BANI al chinezilor! Anuntul momentului: ce decizie a luat dupa oferta uriasa de la Dan Petrescu

Petrescu vrea neaparat sa transfere de la CFR, dar n-are noroc.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Dupa esecul negocierilor pentru Omrani, Super Dan s-a reorientat spre un alt fotbalist alaturi de care a luat titlul in aceasta vara. Guizhou Hengfeng a facut o propunere in valoare de 2.5 milioane de euro pentru George Tucudean.

Atacantul de 27 de ani a fost adus de CFR de la Viitorul in iarna cu 500 000 de euro. Profitul Clujului ar fi fost astfel in valoare de doua milioane de euro. Daca CFR si-a dat acordul pentru transfer, Tucudean a fost imposibil de convins. Fotbalistul n-a vrut sa auda de plecarea in China, fara sa-i pese de conditiile salariale propuse de noua echipa a lui Petrescu!

Sursele Sport.ro sustin ca hotararea lui Tucudean e finala si ca atacantul nu se va razvandi indiferent cat pluseaza asiaticii.


 Tensiunile se mențin în PSD. Dragnea acuză înțelegeri ascunse între opozanții săi și Iohannis