Liga 1

RAZBOI TOTAL intre Omrani si CFR! Campioana, amenintata cu RETROGRADAREA! De ce a picat transferul la FCSB

Billel Omrani e disperat sa scape de CFR Cluj, pe care o ameninta cu retrogradarea! 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Iulie 2018, 17:13
Data actualizarii: Joi 12 Iulie 2018, 17:13

Emmanuel de Kerchove, agentul lui Omrani, sustine in continuare ca CFR i-a falsificat contractul si anunta ca CFR risca retrogradarea la comisii. Atacantul a refuzat transferul la FCSB de teama sa nu fie suspendat. El are contract cu CFR, insa jura ca nu el l-a semnat. 

”Ii cer scuze domnului Becali, dar nu e vorba de bani aici, noi ne-am gandit la cariera fotbalistului. Daca Omrani semna cu FCSB, atunci risca suspendarea, chiar daca el nu a semnat nimic cu CFR! Este halucinant sa ai un contract fals si sa fii pedepsit daca semnezi un contract valabil cu o alta echipa”, a spus De Kerchove la Digi. 

”Va garantez ca litigiul nu se va incheia aici. Si vom merge pana la capat. De asta Franta are astfel de jucatori, pentru ca aici lucrurile stau altfel. Regulamentul spune ca, in cazul unei semnaturi false, un club se pedepseste pana la retrogradarea in ligile inferioare. Sper ca cei in masura sa citeasca si sa schimbe lucrurile astea.

Litigiul la comisie continua chiar daca am semnat cu CFR un contract nou. In legatura cu acea oferta din China, credem ca sunt doar promisiuni pentru a ne retrage plangerea de la comisie”, a mai spus Emmanuel de Kerchove.

Omrani a semnat prelungirea cu CFR, insa jucatorul nu mai vrea sa continue la Cluj. 

”De ce am semnat cu CFR? Pentru a nu periclita activitatea sportiva a lui Omrani. Mai ales ca la comisie lucrurile sunt foarte ciudate. Acest caz se judeca din ianuarie iar in martie s-au depus expertizele cerute de catre comisie, cu acordul celor doua parti, pentru desemnarea expertului. Respectiva expertiza a iesit, CFR a contestat, s-a reexaminat si a iesit tot semnatura falsa. Iar acum, cei de la comisie au amanat din nou”, a mai spus agentul lui Omrani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies