FCSB Conference League Superliga

FCSB, in Conference League! Ce adversari poate sa intalneasca si cum arata traseul pana la grupe

FCSB a ratat titlul pentru a 6-a oara la rand. Ros-albastrii vor juca in Conference League, noua competitie creata de UEFA.

Abel Lorin
Data publicarii: Miercuri 19 Mai 2021, 00:02
Data actualizarii: Miercuri 19 Mai 2021, 16:15

Pentru a intra in grupe, FCSB va trebui sa depaseasca 3 tururi preliminare. Echipa lui Becali va intra in turul 2 al calificarilor, unde va fi sigur cap de serie. E unul dintre cluburile cu cea mai buna cota din aceasta faza a competitiei.

Intre adversarele pe care le poate intalni sunt, in acest moment, cand tabloul echipelor calificate e departe de a fi completat, cluburi ca Valerenga (Norvegia), Elfsborg, Hacken (ambele din Suedia), Tobol (Kazahstan), Rakow Czestochowa si Pogon Szczecin (ambele din Polonia). Listele de acces vor fi completate pe masura ce campionatele se finalizeaza, la fel si cupele nationale.

  • BREAKING NEWS | FCSB, in Conference League! Ce adverari poate sa intalneasca si cum arata traseul pana la grupe

FCSB isi va afla adversarul din turul 2 preliminar al Conference League pe 16 iunie. Partidele din aceasta runda se disputa pe 22 si 29 iulie. Pe 19 iulie e tragerea la sorti a turului 3 preliminar, ale carui partide se joaca pe 5 si 12 august. Adversarele din playoff se vor stabili pe 2 august, intalnirile urmand a avea loc pe 19 si 26 august. Faza grupelor incepe la jumatatea lui septemnbrie, pe 16.

"Daca in Europa League sunt 12-13 milioane, or fi si in Conference vreo 5 milioane. O sa scoatem ceva bani si de acolo", a spue Becali despre participarea echipei sale in noua cupa lansata de UEFA.

Modifică setările cookies