Peluza Catalin Hildan Dinamo Dinamo in playout program ddb suporteri ddb Liga 1

"Drumul DDB se opreste aici!" Amenintari ale suporterilor dupa ce Dinamo a picat pe loc direct retrogradabil! "Treziti-va!"

PCH face un apel public catre suporterii dinamovisti, intr-o incercare disperata de a salva clubul.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 27 Aprilie 2021, 14:42
Data actualizarii: Miercuri 28 Aprilie 2021, 00:53

"Lansat in mai 2018, cu scopul de a nu lasa Dinamo sa moara, dupa ce actionarul majoritar a anuntat ca isi retrage total sprijinul, programul DDB si-a indeplinit obiectivul. Cu peste 15.000 de membri cotizanti, DDB a devenit in scurt timp cea mai mare comunitate socios din Estul Europei", incepe PCH, intr-o postare publica.

Situatia critica in care se afla clubul din Stefan cel Mare, care ar putea fi culminanta cu retrogradarea, la finalul acestui sezon. Astfel, suporterii fac presiune pentru a strange banii necesari existentei clubului.

  • BREAKING NEWS | Drumul DDB se opreste aici! Amenintari ale suporterilor dupa ce Dinamo a picat pe loc direct retrogradabil! Treziti-va!

Acestia revin si afirma ca nu se vor retrage, insa e nevoie de sustinerea intregii suflari dinamoviste pentru a salva situatia.

DRUMUL DDB SE OPREȘTE AICI Lansat în mai 2018, cu scopul de a nu lăsa Dinamo să moară, după ce acționarul majoritar a...

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Marţi, 27 aprilie 2021
Modifică setările cookies