Craiova NU vrea sa mai joace meciul de la Botosani! Ce spune Liga de INGHETAREA campionatului

Craiova NU vrea sa mai joace meciul de la Botosani! Ce spune Liga de INGHETAREA campionatului

Cazul Paun a bagat Craiova in alerta!

Cartu a cerut intr-o interventie TV inghetarea campionatului. Liderul din playoff inca n-a facut apel oficial catre LPF, dar a propus amanarea meciului cu Botosani, de maine.

Secretarul general al LPF, Justin Stefan, a vorbit despre planul oltenilor si despre motivele care au facut Liga sa se opuna: "Craiova n-a cerut inghetarea campionatului, a cerut amanarea meciului cu Botosani si retestarea tuturor echipelor. La Botosani, testele sunt negative. Saptamana viitoare se vor retesta toate cluburile, mai putin Botosani, unde termenul curge altfel. Meciul de maine se disputa asa cum a fost planificat."

Stefan nu crede ca poate fi vorba de un test compromis intentionat de CFR, asa cum a insinuat Gigi Becali:

"Ma indoiesc, exista documente oficiale, parafa unui medic. Am auzit discutiile astea si la Dinamo, dar nu cred ca se jaoca nimeni cu asa ceva, nu se pune problema unor astfel de actiuni!"

Oficialul LPF a vorbit si despre ceea ce urmeaza sa se intample la Dinamo, club cu 10 cazuri confirmate. Stefan spune ca nu se ia inca in calcul inghetarea sezonului.

"Maine se vor retesta jucatorii si antrrenorii de la Dinamo. Ne opunem cu vehementa aplicarii unor sanctiuni cluburilor aflate in situatia asta. Vom gasi solutii, vom discuta in Adunarea Generala despre toate scenariile. Obiectivul nostru e sa terminam sezonul. Cat timp avem date sa programam meciurile si cat timp exista variante de disputare a meciurilor, incercam sa pastram totul pe teren", a spus Stefan.

Secretarul Ligii crede ca "pentru sezonul viitor trebuie regandit calendarul de testare, altfel ne vom confrunta cu niste blocaje de neimaginat".

VIDEO PROTVPLUS.RO

România are mai multe doze de vaccin decât doritori. Guvernul ia în calcul vânzarea lor către alte state
BRAT
Modifică setările cookies