CAZ POZITIV LA CFR Cluj! Derby-ul cu FCSB NU se mai joaca. Paun e infectat! DEZASTRU: si meciul cu Botosani e ca si amanat!

CAZ POZITIV LA CFR Cluj! Derby-ul cu FCSB NU se mai joaca. Paun e infectat! DEZASTRU: si meciul cu Botosani e ca si amanat!

FCSB-CFR nu se mai joaca dupa ce Paun a fost confirmat pozitiv la coronavirus.

UPDATE 20:05 Conform surselor Digisport, DSP Ilfov le-ar fi transmis oficialilor CFR-ului sa plece cat mai repede spre Cluj cu autocarul, fara sa fie facuta ancheta epidemiologica la echipa. Varianta a fost responsa de CFR.

UPDATE 19:15 Conform PRO SPORT, lui Paun i-a fost rau de dimineata. Doctorul i-a luat temperatura, iar fotbalistul a fost izolat si a facut testul de coronavirus. Rezultatul a venit in jurul orei 4 dupa-amiaza. Paun a acuzat dureri de cap, insa temperatura i-a scazut in partea a doua a zilei.

"Este foarte afectat pentru ca a incurcat programul echipei, dar toata lumea i-a spus ca nu e vina lui", a spus o sursa de la CFR pentru PRO SPORT.

UPDATE 18:15 Directorul DSP Ilfov spune ca toti contactii directi ai lui Paun vor fi testati pentru coronavirus, iar mijlocasul va fi internat! Jucatorii CFR-ului intra in izolare!  Aproape sigur, si meciul cu Botosani, programat weekendul viitor, va fi amanat!

UPDATE 17:25 Justin Stefan, secretar general LPF la Digisport: "Un jucator a prezentat simptome, a facut temperatura peste 38, a fost testat in regim de urgenta, a fost confirmat telefonic rezultatul pozitiv si asteptam buletinul medical cu parafa medicului. Intocmim decizia de amanare a meciului. Se poate juca pe 28-29 iulie, atunci avem o data disponibila, inaintea ultimei etape din playoff. CFR s-a testat saptamana trecuta, asa cum a fost protocolul, a avut rezultate negative, azi a fost testat doar jucatorul cu simptome. Peste 5 zile se va relua testarea, atunci vom vedea cum e situatia".

UPDATE 17:20 Jucatorii CFR-ului si staff-ul tehnic vor ramane izolati la Mogosoaia, in cantonamentul nationalei!

_____________________________________________________________________________________

Un test facut la CFR a returnat rezultat pozitiv, astfel ca partida cu FCSB din aceasta seara NU se mai joaca! CFR e a doua echipa din playoff cu probleme cauzate de coronavirus, dupa ce si Botosaniul n-a putut sa mia joace la Craiova din cauza ca medicul echipei a fost conformat cu COVID-19.

CFR va urma protocolul stabilit de autoritatile din fotbal impreuna cu experti din Ministerul Sanatatii. Jucatorii vor intra in izolare, la fel si membrii staff-ului. In acest moment, lotul CFR-ului e la Mogosoaia, in baza nationalei.

Conform surselor www.sport.ro, Adrian Paun e jucatorul infectat cu coronavirus.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies