CFR-BOTOSANI NU se mai joaca duminica! Anunt de ultima ora: cand se poate disputa meciul

CFR Cluj FC Botosani Superliga BREAKING NEWS: CFR-BOTOSANI NU se mai joaca duminica! Anunt de ultima ora: cand se poate disputa meciul
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iulie 2020, 21:45
Data actualizarii: Vineri 24 Iulie 2020, 23:57

Din cauza numarului mare de jucatori si membri ai staff-ului testati pozitiv la CFR, meciul cu FC Botosani, de duminica, nu se mai disputa.

LPF a anuntat oficial ca jocul a fost amanat.

Partida ar putea sa se joace marti, conform surselor www.sport.ro. Jucatorii CFR-ului care au fost negativi vor fi testati luni noaptea, iar daca rezultatul e in regula meciul se poate juca marti, pe 28 iulie. Joi e programata restanta FCSB-CFR, iar duminica are loc meciul de titlu cu Craiova. Playoff-ul trebuie sa se termine pana pe 3 august, cand e data limita comunicata de UEFA pentru finalul tuturor competitiilor.

"Sanatatea e pe primul plan in situatii de genul asta. E o decizie normala. Cei care au fost negativi sunt colegi de camera cu cei depistati pozitiv. S-a luat cea mai buna decizie, eu nu sunt adeptul victoriilor la masa verde. Problema e ca nu avem reguli clare. Nu s-a stabilit de la inceput ce se intampla daca un fotbalist infecteaza toata echipa, de exemplu", a comentat Marius Croitoru, antrneorul Botosaniului. pentru Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!