Liga 1

4 dinamovisti au fost DATI AFARA din chirie! Probleme URIASE pentru jucatorii din Stefan cel Mare! Ce se intampla cu fotbalistii

Conducerea lui Dinamo a anuntat ca pe 8 ianuarie fotbalistilor le vor fi platite doua salarii.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Ianuarie 2021, 14:07
Data actualizarii: Vineri 08 Ianuarie 2021, 16:41

Pana cand isi vor primi banii, jucatorii din Stefan cel Mare se confrunta cu probleme financiare uriase. Patru dintre fotbalistii lui Ionel Gane au fost dati afara din apartamentele in care locuiau cu chirie din cauza ca nu au platit. 

Paul Anton, Deian Sorescu, Andreas Mihaiu si Giani Cretu au fost dusi la hotelul Phoenicia, potrivit ProSport, unde au putut fi cazati datorita unui contract de sponsorizare existent intre locatie si club. 

Conform aceleiasi surse, si alti fotbalisti care ar putea ajunge in strada din cauza problemelor financiare vor fi cazati la hotelul in care, pana acum, nu au mai stat decat apropiatii lui Pablo Cortacero. 

Despre problemele cu care se confrunta fotbalistii din cauza ca nu le-au fost platite chiriile de catre spanioli a vorbit in trecut fostul sef al Academiei de copii si juniori de la club. Gabi Raduta a dezvaluit in trecut ca prin ce situatii trec jucatorii. 

"Cu un televizor vechi de la RIN am facut un transfer cu un jucator care acum joaca in Liga 1, la Dinamo. De Giani Cretu e vorba! A fost platita si o suma de bani, iar plasma veche a fost pentru el. Era un copil amarat de la Piatra Neamt. L-am luat saracul... Si acum trece prin niste momente mai dificile. 

Toti copiii care sunt veniti din provincie au fost scosi afara din chirie, m-au sunat parintii lor sa imi spuna cu unii dintre ei le-au dat pensiile ca sa isi plateasca copiii chiria.

Mi-as fi dorit sa pot vorbi cu cineva din club ca sa incerc sa ii ajut, dar nu am cu cine sa vorbesc! Cu cine sa vorbesc? Pana la urma au rezolvat majoritatea, au luat bani de la parinti. E foarte greu prin ce trec jucatorii lui Dinamo. 

M-au sunat parintii lui Giani si le-am promis ca o sa vorbesc cu cineva, sa vedem ce putem sa facem ceva sa se reglementeze aceasta situatie. Ei stau cu chirie in Otopeni ca sa fie aproape de Saftica, unde se pregatesc", a declarat in trecut Gabi Rauta. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies