Liga 1

A sosit MOMENTUL ADEVARULUI la Dinamo! Ziua in care se va decide viitorul mai multor jucatori din Stefan cel Mare!

Clubul alb-rosu se afla in fata unuia dintre cele mai importante momente din ultimii ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Ianuarie 2021, 12:20
Data actualizarii: Vineri 08 Ianuarie 2021, 12:46

Capitanul dinamovist Ante Puljic a dezvaluit ca oficialii clubului au promis ca le vor plati jucatorilor o parte din datorii pana vineri.

Fundasul croat a declarat ca jucatorii s-au saturat de promisiunile neonorate ale conducerii si daca nici de aceasta data nu vor primi banii, mai multi fotbalisti vor parasi echipa.

Astfel, daca fotbalistii nu vor primi macar o parte din salariile restante, ei vor trimite notificari la FIFA pentru a deveni liber de contract, asa cum s-a intamplat deja cu Borja Valle sau Isma Lopez.

Insa lucrurile nu stau la fel pentru toti jucatorii. In cazul strainilor procedura este mult mai simpla si se solutioneaza foarte rapid. Astfel, ei pot fi declarati liberi de contract in termen de 15 zile de la trimiterea notificarii la FIFA

In cazul fotbalistilor romani lucrurile sunt mult mai complicate, intrucat ei trebuie sa se adreseze Comisiilor Federatiei Romane de Fotbal care are posibilitatea legala de a amana decizia de mai multe ori.

Ramane de vazut daca spaniolii de la Dinamo isi vor respecta in cele din urma promisiunea si le vor plati in cele din urma jucatorilor o parte din datorii pentru a evita un dezastru la clubul din Stefan cel Mare.

CITESTE SI

Modifică setările cookies