Liga 1

Suporterii lui Dinamo au mai castigat o batalie! DOVADA ca Dorin Serdean a mintit dupa scandalul transferului lui Bani la Voluntari

Suporterii lui Dinamo au inceput anul 2021 intr-un scandal cu Dorin Serdean. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Ianuarie 2021, 15:42
Data actualizarii: Joi 07 Ianuarie 2021, 15:46

Presedintele lui Dinamo ar fi incercat sa il trimita pe Ahmed Bani la FC Voluntari fara nicio suma de transfer.

Suporterii dinamovisti au blocat aceasta mutare si au postat un mesaj prin care au sustinut ca Dorin Serdean nu ar avea drept de semnatura pentru a decide mutarile jucatorilor echipei. 

Serdean a reactionat atunci spunand ca are dreptul de a lua decizii in numele clubului, recomandandu-le fanilor sa nu mai provoace conflicte care ii fac rau lui Dinamo.

Potrivit ProSport, se pare ca Dorin Serdean a mintit. Jurnalistii au verificat afirmatiile presedintelui de la Dinamo la LPF, afland ca singurele persoane care au drept de semnatura pentru a decide transferurile de la echipa sunt Constantin Eftimescu si Cornel Talnar.

"Persoanele imputernicite din partea SC Dinamo 1948 SRL sa reprezinte societatea in relatiile cu LPF sunt domnii Eftimescu C-tin si Talnar Cornel.

In ceea ce priveste specimenul de semnatura autorizat, dl Eftimescu C-tin este persoana imputernicita", au notat oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal, intr-un e-mail transmis catre reporterii ProSport. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies