Dinamo Dennis Man Florinel Coman Olimpiu Morutan Superliga

"Eram intelesi!" Dinamo, teapa COLOSALA! Puteau sa-i aiba pe Man, Coman si Morutan pentru un pret RIDICOL! Ce s-a intamplat

Negoita are dureri de cap cand vede succesul jucatorilor pe care Becali vrea milioane!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Ianuarie 2021, 19:32
Data actualizarii: Joi 07 Ianuarie 2021, 19:37

Man, Coman si Morutan sunt fiecare evaluati la cate 15 milioane de euro de Gigi Becali. Fostul sef al centrului de juniori din Stefan cel Mare, Gabriel Raduta, a dezvaluit la PRO Sport Live ca toti 3 puteau ajunge la Dinamo. Pentru Man, UTA a cerut aceeasi suma platita de FCSB, 400 000 de euro. Mult mai ieftini puteau fi adusi Coman si Morutan, insa Ionut Negoita n-a vrut sa plateasca nimic, speriat ca pustii nu vor confirma.

"Morutan a fost dorit la Dinamo. Pe vremea cand era la U Cluj, in 2015, am vorbit cu impresarul Florin Vulturar. L-am vazut la meciuri, am facut referate bune despre el la Dinamo. Ne-am inteles la 75 000 de euro. Am vorbit cu Negoita despre el, dar si despre Dennis Man si Florinel Coman. Puteam sa-i aduc si pe Man, si pe Coman, si pe Morutan la Dinamo. Man costa 400 000 de euro, Florinel 200 000. Negoita m-a intrebat daca pot garanta ca vor ajunge fotbalisti. Noi, la Dinamo, nu am adus niciodata copii pe sume de transfer. N-am reusit asta", a explicat Raduta.

Modifică setările cookies