Liga 1

Botoșani se mai desparte de doi fotbaliști! Anunțul făcut de clubul din Moldova

Valeriu Iftime a pus doi fotbaliști de la FC Botoșani pe liber.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 08:17
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 08:27

FC Botoşani s-a despărţit de jucătorii Herve Kage şi Paul Mensah, au anunţat, sâmbătă seara, moldovenii prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului.

Atacantul congolez Kage (32 ani) a jucat în acest sezon 14 partide pentru FC Botoşani, marcând 3 goluri.

Atacantul ghanez Mensah (22 ani) a evoluat doar într-un meci, 22 de minute.

Botoșani s-a despărțit de 5 jucători în această iarnă

FC Botoşani i-a mai pierdut în această iarnă pe fundaşul Bogdan Racoviţan (transferat în Polonia, la Rakow Czestochowa), pe mijlocaşul francez Hervin Ongenda (plecat la Apollon Limassol) şi pe mijlocaşul francez Martin Remacle (cedat la Universitatea Cluj).

Au venit în schimb, atacanţii Mihai Roman II (Universitatea Craiova), Sebastian Mailat (CFR Cluj) şi mijlocaşul Victor Dican (Universitatea Cluj).

Agerpres

Hervin Ongenda, transfer la Apollon Limassol

Ongenda intrase în ultimele șase luni de contract și deși avea oferte și din zona arabă, acolo unde era atras cu un salariu pe măsură, a preferat să se transfere la echipa cu care ar putea bifa prezențe în cupele europene. Apollon Limassol are șanse mari să prindă un loc în competițiile europene datorită poziției sale din clasament. 

„Transferul este făcut. Hervin a insistat foarte mult și inima mea cedează când e vorba despre o astfel de bijuterie de fotbalist, chiar dacă a mai avut sincope. I-am dat drumul, poate juca în cupele europene. Sunt bani mulți pentru jucător!”, a declarat Valeriu Iftime - mai multe detalii AICI!

Modifică setările cookies