Cristi Borcea Dinamo Mos Craciun Superliga

Borcea, Mos Craciun pentru jucatorii lui Dinamo! Vezi ce ureaza suporterilor!

Spiritul Craciunului l-a convins pe Cristi Borcea saa revina la sentimente mai bune fata de jucatori. Dupa ce i-a numit maimute, papagali sau prosti de-a lungul anului, spartanul-sef le-a achitat jucatorilor salariile.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Decembrie 2009, 16:53
Data actualizarii: Joi 24 Decembrie 2009, 16:58

"Intr-o perioada dificila din punct de vedere financiar si in tara, si in fotbalul romanesc, jucatorii nostri sunt cu drepturile la zi.

Suntem in Ajunul Craciunului si pot sa declar ca jucatorii de la Dinamo si-au primit toate drepturile financiare, asa cum am promis. Si eu, si domnul Badea ne-am tinut de cuvant fata de jucatori, am adus bani de acasa pentru linistea lor, pentru a avea Sarbatori Fericite, pentru a readuce Dinamo in fruntea clasamentului.

Lumea trebuie sa stie ca povestea cu banii pentru transferul lui Gabi Tamas nu ar fi acoperit nici macar salariile pentru doua saptamani. In plus, clubul nostru urmeaza sa incaseze bani de la West Bromwich abia in ianuarie.

Dinamo nu are in acest moment nici o datorie fata de jucatori. Din contra, jucatorii sunt datori fata de Dinamo si trebuie sa faca performanta, sa readuca echipa in fruntea clasamentului pentru ca locul 8 nu este onorabil pentru un dinamovist.

Numai un tampit poate sa spuna ca jucatorii sunt platiti preferential!

Tuturor dinamovistilor le doresc un Craciun Fericit alaturi de cei dragi! Sa uitam cat mai repede tot ce s-a intamplat in 2009 si sa speram, impreuna, ca Noul An va readuce performanta la Dinamo! La Multi Ani!" a declarat Cristi Borcea pe site-ul oficial al clubului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies