Borcea: "Il vrem pe Raducioiu din sezonul viitor la Dinamo!"

Autor: Sport.ro
Luni 30 Noiembrie 2009, 19:16

Cristi Borcea anunta ca Raducioiu este prima tinta a lui Dinamo pentru functia de antrenor, dar incepand cu sezonul urmator. Fostul atacant al "cainilor" mai are sase luni pana isi va lua certificatul de antrenor de la scoala din Coverciano.

"S-a intamplat vreodata ca Raducioiu sa revina in tara si sa nu ne intalnim? Eu am fost racit si nu am putut sa ies din casa. Am mers numai pana la birou si ne-am intalnit acolo.

Raducioiu termina in jumatate de an cursurile de la Coverciano. Face parte din perspectiva lui Dinamo. El este dinamovist pur-sange. I-am zis ca el stie cel mai bine fenomenul, trebuia sa faca cursurile de antrenor acum 4-5 ani.

Mai are jumatate de an. Vedem ce va fi din vara. Este exclus sa discutam ceva legat de venirea lui din iarna. Avem un antrenor, suntem multumiti de el. Am pierdut printr-o conjunctura la Timisoara.


Raducioiu ar face meseria pe care o stie cel mai bine. Nu va ma fi ca data trecuta cand a plecat repede. El este crescut in ograda noastra. Nu are rost sa discutam de acum. Inca nu vrem sa il schimbam pe Talnar.

Nu are rost sa discutam. De cate ori va veni in Romania, Raducioiu se va intalni cu mine." a declarat Cristi Borcea la Sport.ro

Vasile Turcu a comentat si el posibilitatea venirii lui Raducioiu la Dinamo. "Orice dinamovist ar fi o varianta pentru Dinamo. Raducioiu a crescut in vestiarul lui Dinamo, stie foarte bine ce inseamna spiritul lui Dinamo. Daca Dinu ajunge undeva si ne prezinta un proiect, ajungem la masa si vedem ce facem", a declarat Vasile Turcu la Sport.ro

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT