Culmea indolentei: Cristea nu a avut chef de meci si a fost schimbat la incalzire!

Autor: Sport.ro
Luni 30 Noiembrie 2009, 20:30

ProSport / Actele de indisciplina de la Dinamo continua. Dupa Tamas si N'Doye, Adrian Cristea si-a dat in petec la meciul cu Alba Iulia

La meciul cu Unirea Alba Iulia, Adrian Cristea a reusit performanta sa fie inlocuit inca de la incalzire. Antrenorul Cornel Talnar intentiona sa inceapa cu el in "primul 11", dar s-a razgandit repede, dupa ce a vazut ca juctorul executa "la misto" cateva miscari de stretching, informeaza ProSport.

Imediat dupa ce a vazut acesta atitudine, Talnar l-a anuntat pe Cristea ca nu va mai intra. In aceste conditii, Torje a inceput partida ca mijlocas stanga, Zicu a jucat in dreapta, iar Bostina in centru.

Dupa ce a aflat motivul real al acestei asezari inedite, Cristi Borcea a dat o declaratie dura care-l viza pe Cristea: "Le-am zis: <<Cine nu alearga pe teren si cine da in primire, gasiti-l si luati-l la bataie. Eu raspund pentru asta>>", a fost amenintarea presedintelui executiv de la Dinamo, care este hotarat sa nu mai tolereze niciun act de indisciplina din partea jucatorilor. 

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT