Luni 30 Noiembrie 2009, 20:30

Culmea indolentei: Cristea nu a avut chef de meci si a fost schimbat la incalzire!

ProSport / Actele de indisciplina de la Dinamo continua. Dupa Tamas si N'Doye, Adrian Cristea si-a dat in petec la meciul cu Alba Iulia

La meciul cu Unirea Alba Iulia, Adrian Cristea a reusit performanta sa fie inlocuit inca de la incalzire. Antrenorul Cornel Talnar intentiona sa inceapa cu el in "primul 11", dar s-a razgandit repede, dupa ce a vazut ca juctorul executa "la misto" cateva miscari de stretching, informeaza ProSport.

Imediat dupa ce a vazut acesta atitudine, Talnar l-a anuntat pe Cristea ca nu va mai intra. In aceste conditii, Torje a inceput partida ca mijlocas stanga, Zicu a jucat in dreapta, iar Bostina in centru.

Dupa ce a aflat motivul real al acestei asezari inedite, Cristi Borcea a dat o declaratie dura care-l viza pe Cristea: "Le-am zis: <<Cine nu alearga pe teren si cine da in primire, gasiti-l si luati-l la bataie. Eu raspund pentru asta>>", a fost amenintarea presedintelui executiv de la Dinamo, care este hotarat sa nu mai tolereze niciun act de indisciplina din partea jucatorilor. 

Statul spune că o familie cu 2 copii poate trăi rezonabil cu 2.600 lei/ lună. Cum a calculat