Borcea ii face praf pe jucatori: "Prosti, maimute, papagali"

Autor: Sport.ro
Sambata 28 Noiembrie 2009, 20:25

Cristi Borcea este suparat foc, cu toate ca echipa a batut cu 2-0 pe Unirea Alba Iulia. "Dinamo are multi petrecareti si tot ce se intampla in vestiar rasufla in presa" VEZI ce le-a pregatit jucatorilor care nu vor sa puna osul.

"Cei care isi dau in primire colegii sunt niste prosti"
“Accidentarile, petrecaretii. Avem cateva probleme. Eu cred ca jucatorii dau nastere la asemenea evenimente. Avem experienta pierderii campionatului. In iarna o sa tragem linie si o sa gasim o solutie sa tinem doar jucatorii care isi doresc sa joace pentru Dinamo si sa castige campionatul si Cupa. N’Doye nu a fost obraznic cu mine. Jucatorii nu se respecta intre ei. Orice se intampla la Dinamo rasufla in presa. Le-am zis ca au si ei intimitatile lor. Cei care isi dau in primire colegii sunt prosti.

"Pleaca toti dar Ganea ramane"

Un lucru vreau sa se stie: pleaca toti, dar Ganea ramane. Orice raport pe care il face Ganea il poate trimite pe jucator la echipa a II-a. O sa-i vedeti pe la Tulcea la meciuri. Am si eu papagalii mei si trebuie sa recunosc. E normal sa fie doar 500 de suporteri. Daca mie nu imi mai vine sa vin la meci, care bag bani si traiesc pentru Dinamo. Nu mai riscam cu nimeni. Cine nu isi gaseste echipa se duce sa se pregateasca cu Dinamo II. Nu o sa facem nicio achizitie. O sa revina Bratu, M. Niculae si Miranda. Avem cu cine sa jucam. Grigore o sa intre si el din retur.

"Nu stiu daca voi continua la Dinamo"
Nu stiu daca ce voi face si daca voi continua la Dinamo. Sa investesc atat de mult si financiar si sufleteste. Am ajuns sa imi blestem ziua in care am intrat in fotbal. In vara am vrut sa plec dar nu am facut-o”, a spus Criti Borcea in exclusivitate pentru Sport.ro si www.sport.ro

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT