BORCEA: "ARBITRAJUL DIN MECIUL CU VASLUI A FOST JAPCA PE FATA"

Autor: Sport.ro
Duminica 16 Decembrie 2007, 17:14
"A FOST O BATAIE DE JOC

Infrangerea lui Dinamo de la Vaslui l-a enervat la culme pe presedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea. El a calificat drept "japca pe fata" arbitrajul centralului Ovidiu Hategan la meciul cu FC Vaslui, castigat, cu scorul de 2-1, de echipa antrenata de Dorinel Munteanu.

"A fost bataie de joc. A fost japca pe fata, nu se poate asa ceva. Nu s-a mai intamplat nicaieri. Practic s-a format o federatie care lupta impotriva lui Dinamo. Cred ca acest Hategan a fost delegat special pentru ca sa ingroape pe Dinamo", a spus Borcea.

In replica, finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a spus ca dinamovistii de plang degeaba de arbitraj, pentru ca scorul ramane acelasi. "Degeaba se vaita de arbitraj, scorul este si ramane cel scris pe tabela de marcaj. Toata lumea a vazut ca Vaslui a fost echipa cea mai buna", a spus Porumboiu, care a adaugat: "Nu am stricat sarbatorile nimanui ci ni le-am facut noua mai frumoase".
El a facut referire si la speculatiile privind eventualul transfer al lui Stefan Mardare la Rapid: "Mardare pleaca in concediu cu masina si nu cu Rapidul".
Formatia FC Vaslui a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Dinamo, intr-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I, vasluienii reusind astfel sa se impuna din nou in fata dinamovistilor, dupa victoria, cu scorul de 2-0, din turul campionatului.

Terase pline și cozi la intrare, imediat după miezul nopții. Muzica a răsunat din nou în Centrul Vechi din București
BRAT