Borcea: "Am avut un ghinion incredibil. Veti vedea alt Dinamo in 2010"

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Decembrie 2009, 22:19
Data actualizarii: Joi 17 Decembrie 2009, 10:54
Cornel Dinu: "Dolha a aparat foarte slab. El are si un nume de domnisoara, Ema, care ii ofera o slabiciune definitorie!"

"Am avut un ghinion incredibil. Nu sint dezamagit de joc, ci de rezultat. Cu echipele mari cind ai ocazii si nu dai gol, te bat. Sint jucatori care si-au exprimat intentia sa plece, vor primi hirtii cu sumele in schimbul carora se pot transfera si atunci vor vedea cine ii ia, adica nimeni!

Nu au unde pleca de la Dinamo! Vor ramine doar cei care vor sa joace fotbal. Anul acesta, cu pierderea titlului si tot ce s-a mai intimplat, e cel mai frustrant din cariera mea. Veti vedea alt Dinamo in 2010", a spus Cristi Borcea.

Cornel Talnar: "Am facut cel mai bun joc din toamna europeana!"

Antrenorul lui Dinamo Cornel Talnar crede ca echipa sa a jucat cel mai bun meci din acest sezon in Europa cu PAO: "Am facut cel mai bun joc din toamna europeana, am avut jocul 75% la discretia noastra. Am luat iar goluri de cascadorii risului, Dolha a gresit la gol, mi-a zis ca era oricum mingea lui, l-a dezechilibrat Cisse in saritura. Tamas a facut un joc foarte bun, dar pe final au gresit toti avantandu-se in atac si am primit golul doi si golul trei. Sper sa-l revad pe Tamas in ianuarie. Daca am juca mereu asa, am fi sus de tot in clasament. Vom vedea ce va fi, vineri vom avea o sedinta in care vom pune la punct programul echipei si alte lucruri", a spus Talnar.

Torje: "Dolha nu poate fi blamat, a fost greseala noastra!"

Gabi Torje a declarat dupa meci ca Dinamo trebuie sa se concentreze acum pe campionat: "Sunt foarte suparat, am avut mai multe ocazii. Am avut ghinion cu carul iar ei mult noroc, pe langa faptul ca stiu fotbal. Dolha nu poate fi blamat, a fost greseala noastra, a tuturor la acea faza. Am avut un 2009 slab, pacat. Daca intram cu 1-0 la pauza, alta era istoria, nu stiu daca suntem blestemati dar parca avem prea mult ghinion. Trebuie sa fim concentrati ca sa castigam titlul, 7 puncte nu sunt imposibil de recuperat", a spus Gabi Torje.

Marius Niculae: "Plec daca asa e mai bine pentru Dinamo!"

Marius Niculae a amenintat ca pleaca dupa meciul din Grecia: "A fost cel mai greu an al meu la Dinamo. Un an cu multe scandaluri in jurul echipei, cu multi antrenori schimbati, iar asta conteaza. Eu nu vreau sa plec de la Dinamo, dar daca va fi bine pentru club o voi face. Intelegem ca sunt probleme financiare, dar un contract trebuie respectat. Poate totusi, voi primi un purcelus. La mine va veni Mos Craciun!", a declarat Marius Niculae la finalul partidei.

N'Doye: "Dolha ne-a salvat de multe ori, nu putem sa-l criticam!"

N'Doye i-a luat si el apararea lui Dolha dupa meci: "Dolha ne-a salvat de multe ori, nu putem sa-l criticam. Oricum trebuia sa dea arbitrul fault. Noi nu am marcat si nu am avut noroc. Putem lua titlul, asta e viata, uneori pierzi. Eu nu vad atmosfera urata la Dinaom! Nu vreau sa plec. Daca vom juca in retur ca la Atena sunt sanse sa fim campioni", a zis N'Doye

Dinu: "Dolha a aparat foarte slab!"

Cornel Dinu a pus tunurile pe portarul lui Dinamo dupa meciul pierdut cu 3-0: "Dolha a aparat foarte slab. El are si un nume de domnisoara, Ema, care ii ofera o slabiciune definitorie", a spus Cornel Dinu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!