Mesajul lui MM Stoica pentru fanii Stelei! Ce spune despre transferurile lui Szukala si Sanmartean

Mesajul lui MM Stoica pentru fanii Stelei! Ce spune despre transferurile lui Szukala si Sanmartean

MM Stoica s-a intalnit cu Becali si Radoi la palat in zilele sale libere de la inchisoare.

UPDATE | Declaratiile publicate ieri de site-ul arab nu ii apartin fostului conducator al Stelei. Potrivit unor surse din anturajul Stelei, Mihai Stoica, cel care nu va mai putea detine nicio functie oficiala la club, in urma condamnarii din Dosarul Transferurilor, nu a vorbit in presa araba despre transferurile lui Szukala si Sanmartean, nici despre Steaua.


Inchis de mai bine de un an in Dosarul Transferurilor, MM Stoica continua sa fie o voce importanta la Steaua, chiar daca acesta nu va mai avea dreptul sa ocupe o functie oficiala. El s-a intalnit in permisie cu Becali si Radoi, iar cei trei au discutat despre ultimul asalt pe piata transferurilor de la Steaua dupa debutul slab de sezon, cu 2 victorii in 7 meciuri. 

Cei trei au vorbit despre Szukala si Sanmartean, jucatori pe care Boloni este obligat sa-i vanda de la Al Ittihad, dupa ce seicii clubului au decis sa mizeze pe fotbalist mai cunoscuti, precum Sulley Muntari ori Mubarak Wakaso.

Surprinzator, presa din Arabia publica o declaratie a fostului manager din Ghencea, in care acesta ar fi punctat faptul ca Szukala si Sanmartean sunt doriti de Steaua.

MM le-ar fi spus arabilor ca asteapta ca situatia celor doi jucatori sa fie clarificata si nu a exclus o revenire a celor doi in Romania. 

”Sanmartean si Szukala sunt jucatori importanti si am avut experiente minunate impreuna, dar totul depinde de cum se inteleg ei cu Al Ittihad. Sunt unele probleme in relatia financiara dintre noi si clubul saudit si asteptam sa vedem ce se va intampla. Dar sunt sigur ca revenirea lui Sanmartean si Szukala ar fi un eveniment fericit pentru toti stelistii”, ar fi declarat Mihai Stoica pentru akhbaar24.com. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies