Dimensiunea REALA a dezastrului de la Dinamo: vine FALIMENTUL?! Anunt din interior: "Eu stiu ca datoriile sunt mult mai mari!"

Fostul jucator al lui Dinamo a vorbit despre situatia clubului.

Giani Kirita (42 ani) acuza conducerea lui Dinamo pentru retragerea posibilului invstitor, Claudiu Florica. Fostul capitan al "cainilor" a vorbit si despre datoriile clubului, dar si despre duelul cu Viitorul lui Gica Hagi.  

"Daca este adevarat, este o veste trista pentru Dinamo. Noi din afara nu putem sa ne dam prea mult cu parerea, decat sa vedem ce se intampla. Sper sa vina cineva cu bani si Dinamo sa revina unde ii este locul. Trebuie sa asteptam sa vedem daca vine si cine vine.

Nu stim de ce nu se inghesuie nimeni, de ce nu vine cineva concret sa preia Dinamo, raspunsul il are domnul Negoita. Se intampla ceva acolo, daca vine cineva care este interesat si vrea se preia clubul, se intampla ceva in interior. 

Cred ca 4 milioane nu e o suma mare pentru cineva interesat sa preia Dinamo. Dar nu cred ca exista doar suma de 4 milioane, din ce stiu eu, s-ar putea sa fie mult mai mult de 4 milioane datorie.  

Solutia nu este sa vinzi jucatori. Au tot incercat oameni sa preia Dinamo de-a lungul timpului si s-au blocat undeva, nu stim unde. Undeva se blocheaza discutia si nu mai preia nimeni. 

Va fi un meci foarte greu cu Viitorul, au o echipa foarte buna, care joaca un fotbal frumos, deschis. Pentru Dinamo este bine pentru ca ne-am asezat, am legat o victorie, insa Viitorul are echipa buna", a spus Giani Kirita la Pro X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Povestea TIR-ului ATI în care s-a petrecut tragedia de la Victor Babeș. Cum este Arafat contrazis de DSU
BRAT
Modifică setările cookies