Astra coronavirus Dinamo Liga 1 Superliga

BOMBA in Liga 1! Ce rezultate au primit jucatorii de la Astra la testele pentru Covid-19 dupa ce meciul cu Dinamo a fost amanat! La ce clinica s-au testat jucatorii Astrei

Partida dintre Dinamo si Astra a fost amanata dupa ce giurgiuvenii au anuntat prezenta mai multor cazuri de coronavirus printre jucatori. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Octombrie 2020, 14:49
Data actualizarii: Sambata 31 Octombrie 2020, 17:12

UPDATE 16:00: Primele teste ale celor de la Astra, ale caror rezultate au fost pozitive pentru 15 jucatori de la echipa de seniori, au fost realizate la clinica lui Gigi Becali.

Potrivit GSP, oficialii giurgiuvenilor au declarat ca au mers la Imunomedica deoarece au vazut ca si alte echipe din Romania il folosesc, printre ele numarandu-se FCSB si Concordia Chiajna. 

Testarea in urma careia au fost doar 4 fotbalisti infectati a fost realizata la o clinica din Ploiesti, unde Astra va efectua luni o noua runda de teste pentru toti jucatorii.


In ultimele ore, fotbalistii de la Astra au fost retestati pentru Covid-19, iar rezultatele pe care le-au primit sunt in mare parte negative, potrivit GSP. 

20 de jucatori au fost supusi unor noi teste si doar 4 dintre ei au primit rezultate pozitive, unul fiind dintre cei infectati in vara cu noul coronavirus. 

Prima testare a celor de la Astra s-a facut in Bucuresti, iar a doua la Ploiesti. Ei vor fi retestati luni pentru a afla care este cu adevarat starea lor de sanatate. 

Meciul cu Dinamo, care trebuia sa se joace vineri, 30 octombrie, a fost amanat dupa ce Astra avea 27 de fotbalisti infectati cu noul coronavirus, nemaiputand prezenta nici macar 13 jucatori la startul partidei. 

Modifică setările cookies