Boiciuc, vizibil emoționat la finalul meciului cu Dinamo: "Dedic golul soției care a plecat în Ucraina"

U Cluj - Dinamo Alexandru Boiciuc Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Mai 2022, 22:44
Data actualizarii: Sambata 21 Mai 2022, 22:48

Universitatea Cluj s-a impus în manșa tur a barajului pentru promovare/menținere în Liga 1, scor 2-0. 

Clujenii s-au impus în duelul de pe Cluj Arena din manșa tur a barajului pentru promovare/menținere, datorită golurilor marcate de Ramacle și Boiciuc. 

Astfel, misiunea lui Dinamo pentru a se salva de la retrogradare se complică, jucătorii lui Dusan Uhrin fiind obligați să întoarcă rezultatul în returul de pe teren propriu, ce se joacă pe 29 mai. 

Boiciuc: "Dedic golul soției mele!"

La finalul partidei, Alexandru Boiciuc, marcatorul celui de-al doilea gol pentru U Cluj, a vorbit despre reușita sa, mărturisind vizibil emoționat că i-o dedică soției sale care a plecat în Ucraina de câteva zile. 

"O seară extraordinară, o atmosferă incredibilă. E plăcerea fiecărui fotbalist să joace într-o asemenea atmosferă. Au început mai agresiv în a doua repriză, dar am avut încredere în apărarea noastră care a făcut o treabă foarte bună. 

Dumnezeu e mare și mi-a oferit oportunitatea de a marca din a doua șansă. Îi dedic golul soției mele care a plecat acum câteva zile în Ucraina și a privit meciul de acolo", a declarat Boiciuc la finalul meciului.

Alexandru Boiciuc este căsătorit cu Lilia, o tânără de origine ucraineacă pe care a cunoscut-o în Lvov. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!