Bogdan Rusu are o nouă echipă după plecarea de la FCSB: "Ne-am înțeles!"

Bogdan Rusu CS Mioveni Dumitru Olteanu FCSB Nicolae Dica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 08:12
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 08:11

Bogdan Rusu (32 de ani) s-a înțeles cu CS Mioveni și urmează să revină la ultima clasată din Liga 1.

Rusu s-a despărțit de FCSB la începutul acestui an. Atacantul și-a reziliat contractul cu vicecampoana României după doar cinci luni, iar singurul club din România la care mai putea evolua în aceasă stagiune era CS Mioveni, formație care îl vânduse la FCSB în august, pentru 200.000 de euro.

Bogdan Rusu revine la CS Mioveni

Acum, Bogdan Rusu se întoarce gratis la CS Mioveni și se va lupta la evitarea retrogradării cu formația care a fost preluată de Nicolae Dică.

"Ne-am înțeles cu Bogdan Rusu. E acum în drum spre Mioveni. Îl așteptăm să semneze", a spus Dumitru Olteanu, președintele de la CS Mioveni, potrivit Jurnalul de Argeș.

Rusu a mai jucat la CS Mioveni în perioada octombrie 2020 - iulie 2022, când a marcat 20 de goluri în 66 de apariții.

La CS Mioveni, Bogdan Rusu va fi pregătit acum de Nicolae Dică, antrenor pe care l-a avut și la FCSB și care urmează să fie prezentat oficial la formația argeșeană astăzi, de la ora 11:30.

Primarul din Mioveni : "Cu siguranță Dică va avea alte rezultate față de tur"

Ion Georgescu, primarul din Mioveni, foarte implicat în viața echipei, este convins că Dică va schimba rapid fața echipei și explică de ce își pune speranțe în fostul jucător și antrenor de la FCSB.

"Nu știu dacă va reuși sau nu va reuși să îi scape de la retrogradare, dar sunt sigur că va avea alte rezultate față de tur.

În primul rând că este argeșean și, față de alți antrenori, fiind al nostru, de aici, îi va fi și un pic de rușine dacă echipa nu va merge bine", a spus Ion Georgescu, pentru PRO TV.

De-a lungul carierei, Nicolae Dică a mai fost de două ori principal la FCSB, de două ori la FC Argeș și secund la naționala României, în mandatul lui Mirel Rădoi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!