Liga 1

EXCLUSIV Bogdan Racovițan a semnat cu Rakow! Un alt fotbalist va pleca de la FC Botoșani

Valeriu Iftime a anunțat că doi jucători de la FC Botoșani vor părăsi echipa.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 22:59
Data actualizarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 22:56

Primul este Bogdan Racovițan, care a fost cedat la Rakow, echipa poloneză care l-a mai transferat și pe Deian Sorescu în această iarnă. Acesta va pleca pentru 550.000 de euro, plus bonusuri care pot ajunge la 250.000 de euro.

De asemenea, FC Botoșani îl va pierde și pe Herve Kage. Congolezul le-a transmis oficialilor că vrea să plece de la echipă, iar aceștia au fost de acord să îl lase liber. 3 goluri în 14 meciuri a reușit acesta, pentru moldoveni.

  • Bogdan Racovițan

Valeriu Iftime a anunțat în exclusivitate pentru PRO TV și Sport.ro despărțirea de acești doi jucători.

Racovițan este perfectat, e semnat, e plecat. El a plecat cu impresarul acolo ca să semneze. Sunt niște bonusuri, se poate ajunge la 800.000 de euro, e ca la Moruțan, e complicat cu bonusurile, momentan e un contract de peste 500.000 de euro.

Dican a venit contra-cost. E o sumă de transfer, ca și la Racovițan, am plătit 100.000 de euro. Aici e o sumă mai mare, o parte acum și o parte la revânzare. Nu am oferte clare în acest moment, au fost niște discuții dar mai mult îi zăpăcesc.

Există o cerință pentru Hervin Ongenda, dar nu îi dau drumul fără bani. Kage cred că nu mai vine, a cerut să plece și cred că îi dau drumul, am avut o discuție din vară cu el”, a spus Valeriu Iftime, pentru Sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies