"Bogatinov ne-a fost propus intai noua!" Noul portar al Stelei putea ajunge la Otelul! Motivul pentru care mutarea nu s-a facut:

Autor: Sport.ro
Miercuri 22 Ianuarie 2014, 19:44

	"Bogatinov ne-a fost propus intai noua!" Noul portar al Stelei putea ajunge la Otelul! Motivul pentru care mutarea nu s-a facut:

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal!

Noul portar al Stelei, macedoneanul Martin Bogatinov, putea ajunge la Otelul Galati, fosta campioana a Romaniei, acolo unde a fost propun inainte sa semneze cu echipa din Ghencea, anunta chiar Narcis Raducan, oficial al gruparii moldave.

Potrivit directorului general al Otelului, Bogatinov a fost propus mai intai gruparii antrenate de Ewald Linen, insa acesta a fost refuzat, sefii clubului galatean considerand ca salariul sau este prea mare.

"Nu stiu sa fi intrat Steaua pe fir, in cazul lui Goicoechea (n.r noul portar al Otelului). Dimpotriva, noua ni s-a propus Bogatinov, dar avea un salariu un pic mai mare decat ne permitem noi si l-am adus pe Goicoechea", a spus acesta.

In schimb, Otelul l-a transferat pe uruguayanul Mauro Goicoechea, portarul care a aparat buturile Romei in sezonul trecut. Acesta a fost imprumutat de Danubio (Uruguay) la AS Roma, insa capitolinii au ales sa nu activeze clauza de cumparare.

"Am ajuns la un acord cu Danubio, clubul din Uruguay. Goicoechea a jucat la Roma, la un moment dat era titular si a jucat 15 meciuri. A castigat meciuri importante, contra lui Milan sau altor echipe puternice. Apoi s-a schimbat antrenorul si a ajuns varianta a treia pentru postul de portar si nu i-a fost activata clauza de cumparare. Norocul nostru a fost ca nu a mai jucat. Ca orice fotbalist, doreste sa revina la un anumit nivel, a pus pe planul al doilea partea materiala si a decis sa revina in Europa. Asa am ajuns si noi la el, prin relatiile noastre. E jucatorul nostru, am lasat doar anumite procente la Danubio. Salariul ii va creste progresiv. Inca nu a semnat, dar se va alatura lotului si va semna zielele viitoare", a adaugat directorul general al Otelului.

In varsta de 25 de ani, Mauro Goicoechea a jucat 77 de partide pentru Danubio, in perioada 2006-2012, bifand si 15 aparitii in tricoul Romei, sezonul trecut.

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies