Liga 1

Propunere SURPRIZA pentru Steaua! Fost portar de la As Roma, trimis in Ghencea: "E bun si ieftin!" Situatia lui Arlauskis:

Steaua e aproape sa rezolve problema despartirii de Ciprian Tatarusanu, titularul din poarta in ultimii ani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Iunie 2014, 17:56
Data actualizarii: Vineri 06 Iunie 2014, 17:56

Steaua s-a inteles cu lituanianul Arlauskis, a anuntat Valeriu Argaseala, iar sambata este ziua in care portarul ar putea sa semneze.

"Arlauskis vrea la Steaua, am vorbit cu el. Ramane sa ne aduca clarificarile pentru a semna cu noi. Este aproape luat", a spus Argaseala la Dolce.

Liber de contract, Arlauskis a negociat aproape o saptamana cu Steaua. Potrivit Gazetei Sporturilor, lituanianul a obtinut un contract de 440.000 de euro in primul an, cu tot cu prima de instalare si bonusuri de performanta.

Arlauskis a fost adus in Romania de MM Stoica in perioada cand era manager la Unirea Urziceni. El a aparat in Champions League, dar s-a impus greu la Unirea. Arlauskis nu a fost pe placul lui Dan Petrescu, cel care il punea sa stea in spatele portii si sa recupereze mingiile sutate de colegii sai.

In plus, un fost angajat de la Urziceni spune ca Arlauskis a gafat in momentele importante.

"Pe Arlauskis l-am vazut gafand in meciuri din cupele europene. Poate a fost o consecinta a faptului ca nu a aparat decat foarte rar in ultimii trei ani", a declarat Narcis Raducan.

Managerul de la Otelul are o propunere surprinzatoare pentru stelisti, chiar poartarul Otelului, fost jucator la AS Roma.

"Eu as fi mers si pe Mauro Goicoechea. Daca ma intrebati pe mine, Mauro a fost cel mai bun in acest retur, si costa foarte putin", a mai spus Narcis Raducan.

Modifică setările cookies