"Am incercat sa-l luam pe Lobont!" Un portar de la AS Roma ajunge azi in Romania: "Va fi printre cei mai buni din Liga I!"

Autor: Sport.ro
Joi 23 Ianuarie 2014, 16:34
"Am incercat sa-l luam pe Lobont!" Un portar de la AS Roma ajunge azi in Romania: "Va fi printre cei mai buni din Liga I!"

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal!

Otelul l-a transferat pe Mauro Goicoechea, fostul coleg al lui Lobont de la AS Roma. Portarul in varsta de 25 de ani e asteptat in seara asta in Romania pentru efectua vizita medicala si pentru a semna contactul cu fosta campioana. Galatenii au plecat intre timp in cantonamentul din Spania iar Narcis Raducan a anuntat ca ar fi dorit sa-l ia pe Lobont de la Roma, insa nu s-a putut. 

Mauro Goicoechea are 25 de ani si e nascut la Montevideo, in Uruguay. In sezonul 2012-2013 a fost imprumutat de Roma de la clubul care l-a lansat, Danubio. Goicoechea are si cateva selectii la nationala U20 a sud-americanilor. 

"Goicoechea o sa vina sa faca vizita medicala si apoi va semna contractul. Sper sa nu avem probleme! Vor fi inca 2-3 mutari saptamana viitoare, suntem pe ultima linie cu negocierile. Sunt jucatori foarte interesanti, dar asteptam sa fie totul pe hartie, deoarece pot interveni si surprize neplacute", a spus Raducan.

"In privinta lui Goicoechea, am avut argumentele noastre, a jucat la cel mai inalt nivel anul trecut. Sper ca Otelul sa fie o rampa de lansare in fotbalul european pentru el. Motivatia financiara a contat, dar a pus-o pe planul 2. Am vorbit cu Lobont, mi-am luat toate informatiile. Bogdan a vorbit foarte frumos de el, mi-a spus ca se pregateste foarte bine, este talentat, printre cei mai buni din Romania. Asta mi-a mi-a intarit decizia. Era mai greu sa-l luam pe Lobont, era o lovitura de imagine, dupa Mutu si Zicu", a mai afirmat directorul general al Otelului.

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies