Becali nu mai crede nici în titlu, nici în Edjouma: "Din cauza lui am pierdut! Avem un singur jucător". Măsură drastică anunțată

Gigi Becali farul FCSB Liga 1 Malcom Edjouma Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Februarie 2022, 23:49
Data actualizarii: Duminica 27 Februarie 2022, 23:50

FCSB a pierdut contra celor de la Farul Constanța, pe teren propriu, scor 0-2, în runda cu numărul 28 din Liga 1.

După un joc foarte slab, în care a avut o singură ocazie notabilă, iar Andrei Vlad a ieșit în evidență prin mai multe intervenții decisive, FCSB a înregistrat al treilea eșec din acest sezon de Liga 1 și primul pe teren propriu.

Gigi Becali nu mai crede în titlu: "S-a cam terminat. Octavian Popescu, singurul nostru jucător"

FCSB a rămas la 11 puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu două runde înaintea finalului de sezon regulat, iar Gigi Becali spune că nu mai crede în titlu. Patronul de la FCSB spune că a văzut un joc haotic al echipei sale și prea multe acțiuni individuale.

"După ce jucăm noi, s-a cam terminat lupta la titlu. Anul ăsta nu sunt dezamăgit. Ești dezamăgit atunci când pierzi campionatul la egalitate de puncte, gând Gustavo a ratat 11 metri cu CFR, când te bate Iașiul în 10 oameni și aveai nevoie de un egal pentru titlu. Acum sunt 11 puncte, nu ne-am apropiat deloc de ei. În plus, nu există.... jucătorii nu înțeleg. Jucătorii driblează, e debandadă. Toată lumea driblează, nu pasăm. Nu e o echipă organizată. Șerban driblează. Cordea se învârte în loc. Tănase se învârte în loc. Au poziții de pasă, au situații, dar ei nu vor să paseze. Mai bine se învârt în loc și pierd mingea.

Haotic, da. Ăsta era un meci de câștigat. Gică nu joacă un fotbal închis. Aveam spații, puteam să câștigăm meciul dacă jucam colectiv și pasam. Putea să fie vreo 5-0. Nu se poate câștiga campionatul cu un singur jucător. Noi avem la ora asta un singur jucător, care este Tavi Popescu", a spus Gigi Becali, la Digisport.

Malcom Edjouma, jucător în care își punea mari speranțe în urmă cu o lună, când l-a transferat de la FC Botoșani, l-a dezamăgit pe Gigi Becali.

"Din cauza lui Edjouma am pierdut meciul ăsta. El era pe nicăieri. Când a venit la început, pasa numai frontal, acum dă în spate. Se încurca în minge, nu știu... mi-a spus Petrea că Edjouma e foarte obosit, că la Botoșani făcea alte antrenamente", a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali: "Ce pot să curăț, curăț"

La fel ca în urmă cu câteva săptămâni, Gigi Becali a anunțat că va reduce drastic bugetul de la academia clubului în cazul în care nu va reuși să câștige titlul.

"Ce pot să curăț, curăț. Și la academie, și peste tot. Ce vrei să fac? Ne batem joc de bani, suntem nebuni? Lasă, că nu academia l-a produs pe Tavi Popescu, ci l-am cumpărat. Nu putem să dăm la academie 150.000 pe lună cu 30 de antrenori. Vor fi 10, o să facem o selecție de elită și la revedere! Ce, am înnebunit? Dau 1,5 milioane pe an la academie? Dădeam dacă aveam rezultate. Dacă n-avem rezultate, restrângem", a declarat Becali.

Pentru FCSB este doar al treilea eșec suferit în acest sezon și primul pe teren propriu. Echipa lui Toni Petrea rămâne pe locul secund, cu 59 de puncte, la 11 lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

În runda următoare, FCSB joacă pe terenul lui FC Argeș, în timp ce Farul primește vizita lui FC Botoșani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!