Becali negociaza PRELUAREA celui mai in forma stelist: costa 4 milioane! Clauza PERVERSA care nu il lasa pe Tanase sa plece afara:

Autor: Sport.ro
Vineri 18 Noiembrie 2011, 07:21

	Becali negociaza PRELUAREA celui mai in forma stelist: costa 4 milioane! Clauza PERVERSA care nu il lasa pe Tanase sa plece afara:

Steaua se confrunta cu o situatie ciudata care il are in prim plan pe Cristi Tanase.

Forma buna din ultima vreme l-a adus in atentia mai multor cluburi din strainatate, insa lui Gigi Becali nu-i convine sa-l vanda, iar adevaratul motiv il reprezinta faptul ca FC Arges ii cere latifundiarului cel putin 1,8 milioane de euro pentru ca jucatorul Stelei sa devina suta la suta fotbalistul Stelei. Becali a anuntat insa ca da doar 300.000 de euro, suma cu care patron Argesului nu este de acord, scrie ProSport.

"Eu dau maximum 300.000 de euro pentru jumatate din Tanase. Daca nu vor, eu nu ma gandesc sa il vand in alta parte", a marturisit Becali la Digi Sport. "Cat vrea sa ne dea? Maximum 300.000 de euro? Nici vorba!. Daca domnul Becali ma cauta atunci cand ii era greu lui tata, poate ii cedam 50 la suta pentru vreo 500.000 de euro. Va spun sincer ca stam de vorba cu dansul doar de la 1,8 milioane de euro in sus. Noi consideram ca jucatorul este la o valoare mai mare decat atunci cand a plecat de la noi si vrem aceeasi suma, poate mai mult", a fost raspunsul lui Andrei Penescu.

Demnitarii au planuri mari cu infrastructura țării. Cum ar trebui să arate autostrăzile Unirii și Moldovei
BRAT