Liga 1

Becali n-a mai nimerit! Atacul anunțat de patron pentru meciul cu CFR Cluj vs. cel folosit de Toni Petrea

FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei cu numărul 22 din Liga 1, se joacă astăzi, de la ora 20:00 și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 18:51
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 18:54

Deși nu a făcut niciun transfer în această perioadă de mercato, FCSB propune câteva surprize în echipa de start.

Ianis Stoica nu e în lot pentru meciul FCSB - CFR Cluj. Florinel Coman, rezervă

Valentin Crețu și Risto Radunovic sunt suspendați pentru această partidă, astfel că locurile lor în defensivă au fost luate de Ovidiu Popescu, respectiv Denis Haruț. Paulo Vinicius, considerat de Dan Petrescu cel mai bun fundaș din Liga 1, este doar rezervă, Toni Petrea preferând un cuplu de apărători centrali format din Iulian Cristea și Andrei Miron.

La mijloc, FCSB se bazează pe Darius Olaru, Adrian Șut și Florin Tănase, în timp ce în linia de atac vor începe Andrei Cordea, Claudiu Keșeru și Octavian Popescu.

Tridentul ofensiv folosit de Toni Petrea diferă față de cel anunțat de Gigi Becali în urmă cu trei zile. Patronul de la FCSB anunța că, pe lângă Octavian Popescu, în ofensivă vor mai evolua Florinel Coman și Ianis Stoica.

Florinel Coman este rezervă la meciul cu CFR Cluj, în timp ce Ianis Stoica, care ar fi acuzat probleme medicale cu câteva zile înainte de joc, nu este nici măcar în lot.

"Keșeru este un jucător care ne poate ajuta. Este un atacant care marchează. El mai are contract până la vară. În atac vor juca Florinel Coman, Ianis Stoica și Octavian Popescu", declara Becali, pentru as.ro.

De partea cealaltă, Dan Petrescu a preferat să mizeze exclusiv pe jucătorii din prima parte a campionatului, în ciuda faptului că a realizat mai multe transferuri. Cristian Neguț și Marko Dugandzic, aduși în această iarnă, sunt pe banca de rezerve.

Echipele la FCSB - CFR Cluj

  • FCSB: Vlad - Ov. Popescu, Cristea, Miron, Haruț - Olaru, Șut, Tănase - Cordea, Keșeru, Oct. Popescu
  • Rezerve: Târnovanu, Coman, Dumiter, Matei Tănasă, Burlacu, V. Gheorghe, Perianu, Oaidă, Vinicius
  • CFR Cluj: Hindrich - Manea, Graovac, Burcă, Camora - Păun, Boateng, Bordeianu - Deac, Debeljuh, Costache
  • Rezerve: Bălgrădean, Susic, Cestor, Itu, Chipciu, Neguț, Sacko, Petrila, Dugandzic
Modifică setările cookies