Becali isi FACE PRAF si "perla coroanei"! "S-a smecherit si el" Jucatorul de zeci de milioane al FCSB, luat in vizor

Gigi Becali Dennis Man FCSB Gigi Becali Dennis Man Voluntari - FCSB Superliga Becali isi FACE PRAF si "perla coroanei"! "S-a smecherit si el" Jucatorul de zeci de milioane al FCSB, luat in vizor
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Martie 2019, 08:32
Data actualizarii: Duminica 03 Martie 2019, 08:38

FCSB a facut egal cu Voluntari, in deplasare. 

Elevii lui Mihai Teja au reusit doar un 2-2 in deplasare la Voluntari, iar patronul Gigi Becali a criticat o multime de jucatori pentru modul in care s-au comportat pe teren. 

 

Printre cei vizati de Becali a fost si Dennis Man. Jucatorul laudat de patron pana acum a fost criticat dupa meciul cu Voluntari pentru deciziile de a lovi cu capul. 

"Man e si el vinovat ca da cu capul, s-a smecherit si el si da cu capul", a spus Gigi Becali la DigiSport. 

Patronul FCSB are planuri mari cu Dennis Man. Gigi Becali a declarat in numeroase randuri ca va lua zeci de milioane de euro pe Man si ca nu-l va vinde pana cand nu va obtine atat cat isi doreste. 

La inceputul lunii ianuarie, Gigi Becali anunta ca a primit o oferta pentru Dennis Man, ca a cerut 30 de milioane de euro si ca, daca nu il va da pe fotbalist, la vara va cere 50 de milioane de euro pentru el. 

"E o echipa mare de tot. Nu, nu esta vorba de zona araba, e echipa mare. Le-am cerut 30 de milioane de euro. Daca nu il dau acum pe Man si luam campionatul, la vara il dau cu 50 de milioane de euro", spunea atunci patronul FCSB. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!