Becali discuta transferul unui fundas din Anglia la FCSB! Cuplu defensiv cu fotbalisti de 20 si 21 de ani in sezonul viitor?!

Autor: Sport.ro
Joi 09 Mai 2019, 21:59

	Becali discuta transferul unui fundas din Anglia la FCSB! Cuplu defensiv cu fotbalisti de 20 si 21 de ani in sezonul viitor?!

FCSB este pe cale sa piarda din nou titlul, pentru al patrulea an la rand. Becali s-a impacat cu ideea si incearca sa faca planul pentru sezonul viitor.

Gigi Becali, patronul FCSB, vrea sa continue politica de intinerire a echipei. El incearca sa puna mana pe "tot ce are mai bun fotbalul romanesc", dupa cum chiar el a recunoscut. La FCSB vor ajunge in vara Razvan Oaida (21 de ani) de la FC Botosani, si Claudiu Belu (25 de ani), de la Astra. Pe langa acestia, Latifundiarul din Pipera mai vrea un fundas.
 

Discuta aducerea lui Pascanu


Cu o echipa deja intinerita, din care fac parte fotbalisti precum Florinel Coman, Dennis Man ori Morutan, Becali vrea sa continue pe aceasta pista.

Ultima tinta a acestuia este internationalul de tineret Alex Pascanu, in varsta de 20 de ani, care de mai multe sezoane a evoluat la juniorii lui Leicester. Fanatik scrie ca patronul FCSB a luat deja legatura cu agentul jucatorului.

Pascanu e in ultimele luni de contract cu Leicester si vrea sa plece de la fosta campioana pentru a putea evolua. Acolo el nu a primit sansa de a debuta la seniori si simte ca e momentul sa schimbe aerul.

In aceasta perioada, Becali a demarat discutiile pentru aducerea lui Pascanu, el primind referinte bune si de la Mirel Radoi, selectionerul nationalei U21 a Romaniei, dupa cum noteaza sursele www.sport.ro cel care il pregateste pe fundas la lotul national si care mai mult ca sigur il va convoca pentru turneul final al Campionatului European din Italia si San Marino.

Pascanu-Oaida, urmatorul cuplu defensiv al FCSB?


Daca Becali va ajunge la o intelegere cu reprezentantii lui Pascanu, FCSB ar putea avea din sezonul viitor in defensiva cuplul nationalei de tineret. Cu Oaida deja luat, Pascanu ar putea fi trimis langa acesta. Totusi, cei doi vor trebui sa castige lupta pentru titularizare cu jucatori precum Planic si Balasa.

China reacționează dur după declarația comună a liderilor G7 și denunță „intenții sinistre”
BRAT
Modifică setările cookies