Becali, discurs fara precedent: "Daca dispar eu, e gata cu fotbalul in Romania! Toti iau bani de la mine!" Anunt de ultima ora

Gigi Becali FCSB Superliga Becali, discurs fara precedent: "Daca dispar eu, e gata cu fotbalul in Romania! Toti iau bani de la mine!" Anunt de ultima ora
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Februarie 2021, 21:41
Data actualizarii: Marti 16 Februarie 2021, 21:42

Becali a decis sa iasa din nou in public dupa ce FCSB a pierdut puncte pe mana arbitrilor.

Gigi Becali nu crede ca Istvan Kovacs si Catalin Popa au facut greseli intamplatoare in partidele jucate de ros-albastri cu CFR, respectiv Hermannstadt.

Becali foloseste cuvinte dure si ii numeste 'hoti' pe cei doi arbitri.

"Bai, hotule, bai... Ce sa mai sufere clubul? Ce sa faca clubul? Uite hotul! Ce sa faca clubul la comisii? Adica ce sanctiune sa fie? Comisia de Integritate sa intervina... dati-l afara, daca sunteti integri. Dupa ce n-a dat 11 metri la Camora, e clara treaba la Kovacs, e vadit ca e hotie. El e baiat destept, stapan pe el... Nu poti sa spui ca a facut o greseala. A fost chiar sub ochii lui", a comentat Becali la Digisport.

Patronul FCSB crede ca Liga 1 isi va pierde orice spirit de competitie daca el va decide sa se retraga de la FCSB:

"Sunt asa de suparat pe Kovacs si de Popa, nu ma intereseaza de niciun teren prost. Ce sa faca fara mine? Fara mine sunt morti. Ce sa faca ei? Pe cine sa amendeze? Daca ies eu, gata si cu Burleanu, si cu toti. Ei nimic nu fac! Eu risc bani, eu emotii, eu tot, eu muncesc. Ii tin pe toti. Toate echipele iau bani de la mine, cand fac transferuri. Daca n-as fi eu, n-ar fi nicio competitie. N-ar mai fi nicio ambitie, ca nu mai e Becali, nu mai e nicio rivalitate. O sa fie ca in liga a doua. Târa-pâra ca in divizia B! Asa o sa fie fotbalul fara Becali", a spus Gigi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!