EXCLUSIV Dragomir o spune răspicat: „Steaua e a lui Becali!” Ce îl sfătuiește pe patronul FCSB să facă dacă nu e lăsat să joace în Ghencea

Dumitru Dragomir FCSB Gigi Becali stadion ghencea Superliga Dumitru Dragomir
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Mai 2022, 08:10
Data actualizarii: Sambata 07 Mai 2022, 08:10

Dumitru Dragomir consideră că FCSB este continuatoarea Stelei care în 1986 câștiga Cupa Campionilor Europeni.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că lui Gigi Becali i se face o nedreptate în momentul de față prin faptul că nu i se permite să se folosească de brand-ul Steaua.

FCSB ar trebui lăsată să joace în Ghencea, crede Dragomir

„I se pun <<tâlpi>> mari echipei Steaua. Aceasta (n.r. - FCSB) este continuatoarea echipei Steaua și nu ar trebui să se poarte așa cu ea.

Ministrul la Armată este domnul Dâncu, care normal că nu o să țina cu Steaua lui Becali și ține cu CFR Cluj, ca să ia Clujul campionatul.

Proști sunt dacă nu vor face și înaintări penale și ce se întâmplă nu este în regul”, a spus Dumitru Dragomir, pentru PRO TV.

Becali dă dublu decât pe Arena Națională pentru a juca în Ghencea

Ca să nu joace la Buzău meciul anului cu CFR, Becali a făcut o ofertă incredibilă. Da mai mult decât dă pentru închirierea Arenei Naționale.

„Le dăm 46.000, dublu față de National Arena și de patru ori mai mult decât Giuleștiul”, a spus Gigi Becali pentru PRO TV - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!