Basarab Panduru Echipa Nationala Romania - Bosnia Nationala

Adevărat? Basarab Panduru a numit "nucleul forte" al României

Basarab Panduru a răspuns apăsat în momentul în care a fost întrebat cine sunt jucătorii care au avut evoluții concludente în partidele din Nations League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 00:45
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 00:59

Basarab Panduru a răspuns apăsat în momentul în care a fost întrebat cine sunt jucătorii care au avut evoluții concludente în partidele din Nations League. România a învins echipa Bosniei-Herţegovina cu scorul de 4-1 (1-0), luni seara, pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Bucureşti, în Grupa a 3-a a Ligii B din Liga Naţiunilor, dar a retrogradat în Liga C.

Tricolorii au obţinut una dintre cele mai clare victorii din ultimii ani, însă nu au putut evita clasarea pe ultimul loc şi retrogradarea, după ce Finlanda a câştigat cu 2-0 în Muntenegru.

Remarcații lui Panduru

Dennis Man (38), George Puşcaş (73, 86) şi Andrei Raţiu (79) au marcat pentru România, dar o evoluţie remarcabilă a avut Nicuşor Bancu, coautor la primele două goluri şi cu o contribuţie majoră la al treilea. Pentru oaspeţi, care erau deja promovaţi în Liga A, a înscris Edin Dzeko (77).

"Sunt câţiva jucători în jurul cărora poţi face ceva. Raţiu e bun fundaş dreapta, îmi plac Rus, Burcă. Pe partea stângă, Camora nu ştiu cât mai joacă şi rămâne Bancu. Stanciu, bun, putem face cu el ceva. Vine regele mic (n.r. - Ianis Hagi). E şi Man. 

Vârf nu avem, avem nişte jucători de care depindem. Dacă Alibec rămâne în România, îl chemăm. Dacă pleacă pe undeva, uităm de el", a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

România nu mai marcase patru goluri într-un meci din noiembrie 2020, din amicalul cu Belarus (5-3), iar într-un meci oficial din iunie 2019, 4-0 cu Malta în deplasare, în preliminariile EURO 2020. Exceptând victoria de la ''masa verde'' cu Norvegia (3-0), din noiembrie 2020, tricolorii nu mai câştigaseră un meci oficial la diferenţă de trei goluri din 12 octombrie 2019, 3-0 cu Feroe în deplasare (preliminariile EURO 2020).

Modifică setările cookies