Liga 1

Basarab Panduru l-a ironizat pe Toni Petrea pentru schimbările făcute: "Ce o fi fost în capul tău că l-ai băgat acum?"

FCSB s-a impus în deplasarea cu Universitatea Craiova din etapa cu numărul opt a playoff-ului, 1-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 08:57
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 09:17

Singurul gol al meciului a fost marcat de Ivan Mamut, în minutul 87, care a trimis cu călcâiul din apropierea careului mic. În urma victoriei, FCSB a revenit la două lungimi de CFR Cluj în campionat, cu două etape înainte de finalul playoff-ului, ultima fiind meciul direct. 

Basarab Panduru a comentat schimbările făcute de Toni Petrea cu zece minute înainte de finalul partidei. Tehnicianul celor de la FCSB i-a introdus pe teren pe Ivan Mamut și Andrei Dumiter, atacanți care nu au impresionat cu evoluțiile lor în ultimele luni. 

"Ce o fi fost în capul tău că l-ai băgat acum, nu ştiu, dar uite că a dat gol. Nu mă aşteptam să se mai întâmple ceva, au început mai bine meciul cei de la FCSB, după care s-a echilibrat.

Nu ai cum să bagi un jucător care 16 luni nu dă niciun gol şi să speri că dă gol. Nu doar că nu dă niciun gol, tu nici nu îl bagi ultimele meciuri, nici în ala în care conduci 4-0, să zici că poate ai nevoie de el într-o zi, la cinci schimbări.

Ce să fie? Ai băgat un jucător care nu dă nicun gol ca să ce? Ca să mai aibă un meci în care nu dă gol. Sunt mulţi atacanţi pe acolo care nu au nimic.

Bagi la cel mai important meci un jucător care nu dă gol şi zici că poate o să marcheze", a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

CFR Cluj (54p) va juca în următoarea etapă cu Universitatea Craiova, acasă, în timp ce FCSB (52p) va evolua contra lui FC Voluntari, în deplasare. În ultima etapă a campionatului, cele două se vor întâlni în meci direct, cu bucureștenii gazde.

Modifică setările cookies